LexCars ro Vanzari auto noi Pro sau contra?

13 aprilie 2017
Autor:
Fortin

Lex Cars Targu Mures este unul dintre acele locuri unde perfectionismul, calitatea si profesionalismul creeaza spatiul perfect pentru orice vanzari auto noi si rulate.

De o parte avem adeptii lucrurilor cumparate noi, cei ce nu vor sa riste si prefera sa fie primul proprietar al masinii in care investesc, in timp ce de cealalta parte avem oamenii care au incredere sa foloseasca mai departe un autoturism ce nu este achizitionat nou.

Cum vad insa cei ce comercializeaza si gestioneaza vanzari auto noi si/sau auto rulate?

Un comerciant de masini este si el, prin definitie, un pasionat de acestea: fie ca adora masinile luxoase, fie ca functioneaza bine cu clientii ce il solicita spre a face alegerea corecta, in mod sigur cei care lucreaza in domeniul automobilelor sunt pasionati de acest lucru.

Consultantii care lucreaza au alcatuit o lista cu argumentele pro si contra cu privire la vanzarile de autoturisme noi, pentru a le fi utila viitorilor proprietari de masini:

Argumente pro

Pentru a incepe intr-o nota pozitiva, enumeram mai jos, argumentele pozitive pentru vanzarea sau si pentru achizitionarea unui autoturism nou:

Vanzarea unui autoturism nou este cu siguranta mai usoara si rapida, atunci cand clientul isi doreste asta. La fel este insa si in cazul vanzarilor auto rulate: in cazul in care clientul opteaza pentru masini rulate, in mod sigur ii vei putea expune toate variantele pe care consideri ca le va indragi si cu siguranta va alege dintre acestea;

Cu un autoturism nou nu vei avea discutii interminabile de asigurare si reasigurarea sigurantei masinii, ca atunci cand clientii opteaza pentru auto rulate. Desi sunt informatii real si le sunt oferite toate informatiile, o parte dintre clienti sunt fie ingrijorati sa nu faca o alegere gresita, fie li s-a intamplat in trecut sa achizitioneze masina nepotrivita. Aici intervine sfatul principal al consultantilor Lex Cars, si anume: procurati automobilele doar din parcurile autorizate cu parteneri si dealeri recunoscuti in plan national.

Masinile noi nu ridica multe probleme, clientii sunt deja familiarizati cu interiorul, exteriorul modelului dorit; in cazul celor rulate, clientii doresc sa analizeze mai mult inainte de achizitie;

De cele mai multe ori, clientii care au bifat achizitie masina noua sunt mai usor de convins, iar tot procesul dureaza mai putin.

Argumente contra

Primul argument contra vanzari auto noi este pretul, care va fi intotdeauna mai ridicat decat in cazul vanzarilor auto rulate;

Clientii care doresc sa achizitioneze o masina noua sunt uneori mai pretentiosi: desi masinile care le sunt propuse sunt potrivite pentru necesitatile lor, o parte dintre acestia tind sa se razgandeasca, sa ceara cateva zile pentru a analiza. Acest lucru nu se intampla niciodata cu un pasionat al unei anumite marci, modelul exact, care vine si specifica faptul ca doreste achizitionarea unui auto rulat. Masinile comercializate de Lex Cars sunt calitative si in stare de funtionare excelenta, astfel ca optiunile pe care le oferim sunt un “deal bun”;

Atunci cand masinile comercializate de un parterner si dealer auto recunoscut international care se ocupa si de vanzari auto noi si rulate , este foarte posibil ca in cazul cumpararii unei masini rulate in loc de cea noua sa economisiti o suma importanta de bani, diferentele de categorie fiind nesemnificative in materie de uzura/kilometri parcursi/aspect/estetica.

Pentru o imagine clar a Lex Cars partener si dealer auto recunoscut la nivel international, puteti accesa site-ul www.lexcars.ro unde veti identifica facil ofertele companiei, precum si calitatea automobilelor comercializate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram