LexCars ro Tot ce trebuie sa stii despre serviciile de leasing auto second hand in parteneriat cu firme specializate

11 aprilie 2017
Autor:
Fortin

Totusi, serviciile de achizitie prin leasing auto second hand sunt foarte simplificate de catre dealeri autorizati din domeniu.

Masinile second hand sunt o alegere potrivita atunci cand achizitia este facuta cu ajutorul consilierilor autorizati si avizati sa coordoneze procesul de selectie, verificare si achizitie.

Lex Cars – Beneficiaza de Leasing auto second hand

De ce acest serviciu de finantare?
Atunci cand bugetul limitat va impiedica sa achizitionati o masina, va puteti bucura de serviciile de leasing auto second hand, oferite de partenerii si dealerii autorizati, care va ofera garantia calitatii autovehiculelor pe care le comercializeaza.

Cui se adreseaza?
Programul de finantare leasing auto second hand este accesibil persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice (institutii, societati comerciale, asociatii etc.).

Ce masini se pot achizitiona prin leasing auto second hand?
Clientii care solicita acest tip de finantate beneficiaza de consiliere si ghidare spre masina de care au nevoie: masinile second hand sunt masini de lux, de oras, de familie etc. Odata masina aleasa de catre client, personalul Lex Cars se ocupa de tot: cauta si gaseste, verifica si achizitioneaza, asigura transport si o inscrie, astfel incat clientul sa o primeasca “la cheie”.

Compania intermediaza imprumutul necesar cumpararii?
Lex Cars asigura serviciile de finantare prin intermediul firmelor partenere specializate, astfel incat clientul sa achizitioneze masina cu ajutorul unui imprumut, ce trebuie rambursat sub forma unor rate periodice.

Dupa achizitie, proprietarul masinii este utilizatorul ei?
Ca in cazaul oricarui contract de leasing, pe toata perioada acestuia, proprietarul legal este firma de leasing auto second hand, utilizatorul/clientul devenind proprietar doar la finalizarea platii ratelor rambursabile.

Masinile second hand au constituit mult timp o optiune de evitat pentru cei ce urmareau achizitia unui autoturism. Motivele sunt mai mult sau mai putin evidente si relevante pentru multi dintre cumparatorii interesati, insa sunt de mentionat: preturi incorecte practicate pe piata vanzarilor de masini, defecte tehnice ascunse, neprecizate de vanzatori, kilometraj fals etc.

In aceeasi ordine de idei, intreg procesul de analiza si cautare este unul foarte obositor si poate dura mult, fapt care ar putea reprezenta un inconvenient pentru clientii ce doresc achizitia rapida si sigura a unui autoturism second hand.

Atunci cand va decideti sa achizitionati un autoturism second hand, pentru siguranta calitatii masinii, pentru garantia pe care o aveti la achizitie, dar si pentru varietatea de solutii financiare oferite, este recomandat sa consulati un membru de-al personalului Lex Cars.

Ce trebuie clientul sa faca?

In primul rand clientii trebuie aleaga tipul de leasing care li se potriveste: financiar sau operational, dupa care trebuie sa aplice pentru finantarea, prin depunea unui dosar care cuprinde diverse documente. Aceste documente sunt detaliate pentru fiecare client in parte pe site-ul dealerului autorizat: www.lexcars.ro
Pentru orice indicatii, solicitati ajutorul personalului avizat:
mail: [email protected] sau telefonic: 0745 145 250 / 0365 455 102

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram