LexCars ro Descopera cum poti sa cumperi mai usor un Mercedes Benz CLS

26 aprilie 2017
Autor:
Fortin

In cazul in care vrei sa cumperi un autoturism marca Mercedes-Benz CLS unul dintre cei mai importanti dealeri autorizati din Romania are pentru tine cea mai buna oferta.
Desi inmatricularile de autoturisme noi sunt in continua crestere, cu peste 40% fata de inceputul lui 2016, numarul masinilor de ocazie vandute in prima parte a anului 2017 este de cinci ori mai mare.

Preturile scazute, posibilitatea de negociere si varietatea de optiuni ii determina pe majoritatea romanilor sa opteze pentru achizitionarea unei masini rulate premium.
Cum poti beneficia de un proces simplificat la maximum pentru achizitie Mercedes-Benz CLS
In loc sa pierzi timp mergand la targurile auto in cautarea masinii perfecte, poti accesa de acasa website-ul dealerului autorizat LexCars.ro
Fiecare autoturism disponibil pe stoc detine un portofoliu detaliat care contine atat fotografii cat si toate caracteristicile tehnice si informatiile reale atat de la proprietar cat si de la furnizor.
Filtrele de cautare disponibile pe website te vor ajuta sa gasesti mult mai repede masina mult visata in functie de categorie, marca si model, an de fabricatie, tara de origine, kilometraj si mai ales buget.

Clientii din portofoliul companiei sunt multumiti de valoarea tranzactionala, fiecare dintre acestia considerand ca optiunile puse in evidenta de catre consultantii companiei sunt incredibil de rentabil si adaptate bugetului lor de investitie.

Mercedes-Benz CLS – Masina puternica pentru oameni puternici

Pentru achizitia acestui autoturism beneficiezi de diferite posibilitati de cumparare: fie prin intermediul pachetelor de finantare de tip leasing financiar sau operational, fie prin credit auto bancar (in colaborare cu institutii bancare specializate in leasing, in partneriat cu Lex Cars), fie cu banii cash.

Cea mai fiabila varianta de achizitie consta in cumpararea in rate prin credit. Fiecare intalnire cu reprezentantii departamentului de vanzari si consultatii de la Lex Cars este o ocazie speciala pentru a beneficia de cele mai scazute preturi care iti transforma achizitia intr-o experienta placuta.
Consultantii Lex Cars reusesc sa adapteze ofertele achizitiei posibilitatii tale de cumparare si cu siguranta beneficiezi de solutii inteligente pentru a iti conduce masina dorita pe toate drumurile vietii tale, in conditii optime, de maxima siguranta.
Stiai ca achizitia unei masini direct de la proprietar sau comerciant independent implica anumite costuri suplimentare? Prin urmare, e important sa stii ca reprezentantii Lex Cars au pentru tine cea mai buna oferta, fara costuri suplimentare.

Masinile sunt antent verificate si inspectate si cu siguranta ‘samsarii’ pietei libere nu determina acelasi grad de siguranta in privinta achizitiei, precum serviciile asigurate de catre un dealer autorizat cu experienta.
Desi la prima vedere, achizitia acestui Mercedes-Benz CLS poate parea un proces dificil – dealerul autorizat simplifica pentru tine procesul de cumparare si, implicit, investitia ta.
Acceseaza website-ul: www.lexcars.ro si contacteaza echipa de specialisti ai acestei firme si bucura-te de posibilitatile de achizitie. La volanul masinii Mercedes-Benz CLS vei avea in dreapta ta cel mai important co-pilot din Romania care reprezinta Legea Masinilor de lux.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram