LeasingAutomobile ro o Skoda second hand de vanzare cu numeroase posibilitati de finantare

21 iunie 2017
Autor:
Fortin

Leasing Automobile va ofera o multime de modele de Skoda second hand, la preturi bune, perfect functionale si care pot fi cumparate prin rate convenabile sau in sistemul buy back.
Marca Skoda a luat nastere in 1895, fiind una dintre cele mai vechi marci de autoturisme. Din 1991 fabrica a fost cumparata de concernul Volkswagen Group, care a investit continuu in dezvoltarea marcii Skoda.
Cu masini vandute in peste 100 de tari, Skoda se bucura de popularitate datorita consumului de combustibil redus, sigurantei oferite pasagerilor, rezistentei autoturismelor si preturilor competitive pe piata auto.

In cazul in care va doriti o Skoda second hand, Leasing Automobile este dealerul care va va oferi cele mai bune masini de la aceasta marca.
Optati pentru o Skoda second hand, model Superb, fabricat in 2014, cu un rulaj de 153 000 de km, putere 140 cp, norma euro 5, construita in Germania, cu cutie de viteze manuala, de culoare alba.
Aceasta Skoda second hand este pusa la vanzare pe leasingautomobile.ro pentru pretul de 12 990 euro fara TVA.
Autoturismul poate fi cumparat si prin leasing, in cazul in care nu dispuneti de intreaga suma de bani.

Un alt model de Skoda second hand foarte cautat este Skoda Octavia. Acesta poate fi gasit la acelasi dealer la pretul de 11 990 euro. Masina este fabricata in 2014, are 188 000 km, este adusa din Germania, este de culoare albastra, are cutie manuala de viteze, combustibil Diesel si 150 cp.
Este de asemenea disponibila prin leasing.
Daca va doriti o Skoda second hand si mai noua, atunci modelul de Skoda Octavia fabricat in 2015, cu un rulaj de 155 000 de km, caroserie break, de culoare albastra, cutie de viteze automata si transmise fata va fi cea mai buna alegere pe care o puteti face.

Pretul acestei masini este de 10 990 euro, fara TVA si, la fel ca celelalte modele, masina poate fi cumparata prin leasing.
Acestea sunt doar cateva dintre modelele de Skoda second hand disponibile in aceste zile pe leasingautomobile.ro.
In cazul in care va doriti o anumita masina second hand, puteti contacta echipa Leasing Automobile, iar aceasta va gasi cea mai buna masina pentru dumneavoastra.
Mazda second hand, Dacia, Logan, Peugeot, Land Rover sau Jaguar, orice marca de masina doriti, o puteti gasi la Leasing Automobile.

Masinile oferite de acest dealer se remarca prin calitate. Veti cumpara o masina second hand verificata, cu actele in regula, pentru a nu avea surprize cand ajungeti acasa.
Pentru orice fel de intrebare legata de masinile second hand oferite de Leasing Automobile puteti apela numarul de telefon 0741 41 44 88 sau trimite un mail la adresa [email protected].
Compania are deschise doua reprezentante in tara, la Galati si Arad, unde veti gasi o multime de modele de masini second hand, la cele mai bune preturi in raport cu vechimea si numarul de kilometri rulati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram