Leasingautomobile ro modele Kia de vanzare masina care te surprinde intotdeauna

20 iunie 2017
Autor:
Fortin

Leasing Automobile va pune la dispozitie cele mai bune masini Kia de vanzare, va ofera asistenta pentru achizitionarea lor si mai multe modalitati de plata prin leasing, creditare sau buy back, pentru ca dumneavoastra sa aveti in fata casei masina pe care o visati.

Inca din anul 1944 producatorul coreean de masini s-a impus pe piata cu masini Kia de vanzare care le ofereau soferilor automobile noi, de calitate, rezistente si la preturi accesibile.
Masinile Kia imbina designul spectaculos cu manevrabilitatea, stabilitatea vehiculului pe sosea, ceea ce il face unul dintre cele mai prietenoase autoturisme. Masinile Kia se conduc usor, consuma putin, au un design special, sunt sigure, confortabile si accesibile.

Daca sunteti in cautarea unei masini Kia de vanzare, Leasing Automobile va aduce o varietate de modele, testate si verificate de mecanici auto avizati, cu certificate de buna functionare, revizie tehnica gratuita si transport gratuit al masinii cumparate in intreaga tara.
De exemplu, pe leasingautomobile.ro puteti vedea un Kia Ceed de vanzare, fabricat in 2014, cu 107 000 km la bord, putere 90 cp, caroserie break, cutie de viteze manuala, culoare alv si combustibil Diesel. Pretul acestui Kia de vanzare este de 7 990 euro fara TVA, iar autoturismul poate fi cumparat prin leasing.

Daca va doriti un Kia de vanzare mai mare, atunci modelul Sorento este alegerea potrivita. La pretul de 19 990 euro, fabricat in 2013, cu un rulaj de 91 000 km, combustibil Diesel, norma Euro 5 si 197 cp, acest model va fi alegerea potrivita pentru dumneavoastra, fiind o masina de familie ideala.
Autoturismul poate fi cumparat si prin leasing.
Pentru pretul de 15 990 euro fara TVA puteti avea in garaj un Kia Sportage, fabricat in 2012, cu un kilometraj de 173 000, caroserie SUV, cutie de viteze automata, culoare alb, combustibil Diesel, putere 184 cp. Masina are geamuri electrice, senzori parcare fata/spate, senzori ploaie, comenzi vocale, tapiterie piele intgrala, lumini ambientale si o multime de alte dotari.

Acestea sunt doar cateva exemple de masini Kia de vanzare puse la dispozitia dumneavoastra de Leasing Automobile.
Pe langa masinile Kia de vanzare, Leasing Automobile vinde o multime de alte marci de masini renumite, majoritatea aduse din Germania.
Toate vehiculele sunt verificate in service-uri, iar dumneavoastra veti beneficia de revizie tehnica gratuita inainte de a cumpara masina, precum si de asistenta in intocmirea actelor masinii.
Pentru mai multe detalii despre achizitionarea unei anumit masini puteti apela la numerele de telefon 0741 41 44 88, 0741 41 44 66, sau trimite un mail la adresa [email protected].

Pentru a vedea si testa un anumit model de masina, puteti vizita showroom-urile Leasing Automobile din Arad si Galati.
Leasing Automobile este unul dintre cei mai de incredere dealeri auto din Romania. Profesionalismul echipei, pachetele complete de servicii oferite clientilor, posibilitatile de creditare si finantare sunt printre atuurile oferite de dealer-ul auto.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram