LeasingAutomobile ro – Tot ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa achizitionezi auto rulate leasing din gama premium

24 aprilie 2017
Autor:
Fortin

De acum este mai simplu sa achizitionezi auto rulate leasing prin intermediul celui mai important dealer auto privat din Romania.

Leasing Automobile este cel mai important dealer auto – din sectorul privat - din Romania care asigura servicii de finantare de leasing auto, atat pentru modele de masini noi, cat si second – hand sau rulate.

Reprezentantii firmei pun la dispozitia clientilor sai o gama variata de marci auto rulate leasing la preturi avantajoase, in urma unor conditii de finantare convenabile atat pentru persoane fizice, juridice si fizice autorizate.

Compania are colaborari cu cele mai importante firme partenere, care pun la dispozitia clientilor oferte de leasing auto second-hand si, mai mult decat atat, partenerii Leasing Automobile garanteaza finalizarea procesului de incheiere a contractului in maxim 24 de ore.

Compania Leasing Automobile detine un departament de consultanta si vanzari, ai carui reprezentanti si angajati indeplinesc toate demersurile juridice necesare cu privire la incheierea contractelor de finantare in rate, astfel incat clientii sunt scutiti de timpul irosit pentru indeplinirea acestor obligatii.

Conditii de finantare a unei linii de credit pentru auto rulate achizitionate in leasing

Leasing Automobile vinde automobile second-hand in rate atat prin credite bancare auto, cat si prin sistem de leasing financiar. Alegere oricarei variante presupune indeplinirea anumitor conditii.

Clientii trebuie sa achite un avans cuprins intre 15 % si 50 % din valoarea automobilului ales. Suma reprezinta banii pe care firma de leasing ii plateste pentru achizitia de auto rulate leasing de la dealer.

Clientii isi deduc aceasta suma in timp, prin plata periodica a ratelor. De asemenea, clientii au obligatia de a incheia contractul de finantare pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni, cu posibilitatea ca la sfarsitul contractului beneficiarul sa prelungeasca perioada contractuala, sa devina proprietar sau sa incheie clauzele respectivului contract.

Mai mult, clientii au posibilitatea de a opta pentru efectuarea unui plan de reesalonare a ratelor, astfel incat sa poata achita produsul pe care l-au achizitionat, fara penalizari generate de intarzieri.

LeasingAutomobile - Tot ce trebuie sa stii despre achizitia de auto rulate leasing

Mai multe informatii suplimentare despre modalitatea prin care puteti achizitiona automobile second-hand comercializate de catre compania Leasing Automobile puteti obtine direct de pe website.

Lista completa a documentelor de care clientii au nevoie pentru incheierea contractelor de finantare in vederea achizitionarii unei masini second-hand este disponibila pe website-ul www.leasingautomobile.ro la sectiunea Leasing Auto.

De asemenea, automobilele pe care compania le ofera sunt disponibile doar clientilor cu statut juridic special. Este vorba despre persoanele fizice autorizate (PFA) si persoane juridice (PJ).

Consultantii Leasing Automobile sunt gata oricand sa va puna la dispozitie toate informatiile necesare pentru a putea achizitiona in cel mai scurt timp masina second-hand dorita.

Telefonati la numerele:
0741 41 44 88
0741 41 44 66

Si vizitati cele doua Showroom-uri localizate atat in orasul Arad cat si in Galati.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram