LeasingAutomobile ro – De la mori de cafea si biciclete la autoturisme Peugeot de vanzare prin finantare de tip leasing

8 iunie 2017
Autor:
Fortin

De-a lungul timpul compania a primit numeroase premii europene datorita calitatii productiei de masini Peugeot de vanzare si pana in prezent se poate lauda cu o cifra de afaceri impresionanta, in urma experientei acumulate in peste 200 de ani de activitate.
Masinile franceze Peugeot se remarca in trafic prin fiabilitate, confort si eleganta. Cei care detin un astfel de automobil se declara foarte multumiti de alegerea pe care au facut-o. De acum si tu poti fi posesor al unui Peugeot de vanzare, prin achizitionarea unui astfel de model prin sistemul de leasing finaciar asigurata de firmele partenere ale dealerului autorizat Leasing Automobile.
O modalitate simpla prin care poti sa iti achizitionezi o masina

Investitia intr-un automobil poate fi costisitoare ca pret si timp. Pentru cei care totusi doresc sa achizitioneze o masina, s-au creat alternative financiare care faciliteaza procesul de cumparare.
Cea mai la indemana solutie este accesarea unei linii de credite auto, prin intermediul institutiilor bancare. Achizitia poate fi la fel de simpla prin intermediul serviciilor de leasing operational sau financiar.

Serviciile de leasing financiar sunt similare cu cele oferite de institutiile bancare care ofera linii de creditare. Clientul semneaza un contract isi cumpara masina in baza unui imprumut, iar apoi se obliga sa rambureze suma prin plata unor rate lunare.
Astfel, beneficiarii semneaza un contract pe o perioada de timp, proprietarii automobilului fiind firmele care ofera serviciul de leasing. Clientul care plateste ratele devine proprietar abia la sfaristul contractului, cand a achitat ultima transa de rate.

In cazul leasingului operational, contractul pe care beneficiarul automobilului il incheie cu firma de leasing este similar cu cel de inchiriere. Tocmai de aceea, rata lunara este calculata in functie de deprecierea automobilului pe perioada contractului.
Diferenta intre leasingul financiar si cel operational consta in faptul ca, persoanele care au ales sa cumpere masini prin a doua forma de leasing, nu devin proprietare la finalul contractului.
Dreptul de proprietate se transfera in cazul in care beneficiarul doreste sa cumpere masina pe care a utilizat-o, urmand sa negocieze un pret cu firma de leasing, la exprirarea contractului.

Pasiunea pentru autoturisme fiabile este recunoscuta in parcurile auto ale companiei Leasing Automobile

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul auto, firma Leasing Automobile asigura persoanelor care doresc sa achizitioneze masini rulate prin servicii de leasing financiar.
Cei interesati trebuie sa plateasca un avans cuprins intre 15 % - 50 % . Acest avans reprezinta suma pe care firma de leasing o plateste dealerului pentru achizitia oricarei masini Peugeot de vanzare. Banii se deduc prin intermediul ratelor lunare periodice.
In privinta contractelor, Leasing Automobile ofera posiblitatea incheierii de contracte de leasing financiar pentru perioade cuprinse intre 12 si 60 de luni.

Date de contact

Pentru detalii suplimentare despre modelele de masini aflate in ofertele Leasing Automobile sau pentru informatii despre modalitatea de accesare a unui credit de leasing financiar, accesati website-ul leasingautomobile.ro
Specialistii in vanzari din cadrul companiei sunt pregatiti sa ofere posibililor clienti raspunsurile la toate intrebarile la numerele de telefon:
0741 41 44 88 / 0741 41 44 66

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram