LeasingAutomobile ro Partenerul tau pentru achizitie masini de vanzare la preturi adaptate calitatii si performantei

7 februarie 2017
Autor:
Fortin

Inca din anul 2000, compania Leasing Automobile asigura servicii de consultanta si importa masini de vanzare de la producatori germani recunoscuti in plan international pentru numeroase tipuri de modele de masini performante.
Prin intermediul acestor servicii se pot achizitiona masini de la cele mai renumite branduri precum BMV, AUDI, Opel, Range Rover, masini al caror cost initial este foarte mare. Orice persoana detine sansa de a intra in posesia unui automobil fabricat de unul dintre cele mai renumite branduri in domeniul auto.
Performanta garantata pentru orice masini de vanzare oferite de LeasingAutomobile.ro
Fiecare masina de vanzare disponibila prin intermediul firmei Leasing Automobile este supusa unui control tehnic periodic si detine atestat de buna functionare garatanta de o echipa specializata in diagnoza auto.
Compania detine o experienta de peste 17 ani in domeniu si contribuie permanent la asigurarea unor servicii cat mai calitative si cat mai avantajoase pentru toti clientii sai.

Prin intermediul programelor si sistemelor de leasing auto, in parteneriat cu firme specializate, beneficiati de urmatoarele avantaje:
Costuri de achizitie reduse pentru ca aceste masini sunt preluate de la proprietari;
Autoturismele achizitionate prin intermediul sistemelor de leasing necesita plata unui avans, iar restul sumei se imparte in rate fixe periodice;
Livrarea masinii se face intr-un termen scurt, maxim 10 zile de la momentul in care este plasata comanda;
Nu exista riscuri care tin de vanzatori neseriosi, documentatie insuficienta pentru masina, starea defectuoasa a autoturismului;
Toate formalitatile care tin de achizitionarea unei masini pot fi incheiate intr-un singur loc: Leasing Automobile. Compania ofera posibilitatea platii tuturor taxelor de inmatriculare precum si a celor aferente, cum ar fi RCA, CASCO.

Finantare si investitie pentru orice masina de vanzare: Leasing Automobile

Compania Leasing Automobile ofera posibilitatea achizitionarii masinilor atat prin intermediul creditului auto bancar cat si prin intermediul sistemului de leasing financiar.
In ambele situatii, pentru finalizarea contractelor este necesar un avans cuprins intre 10% - 50%, avans care se calculeaza in functie de mai multe criterii, printre care si cuantumul ratelor.

Contractul de finantare se poate realiza pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni, iar la finalul contractului exista posibilitatea de prelungire a ratelor, in functie de disponibilitatea clientului de investitie.

Leasing Automobile – Servicii de calitate pentru orice pasionat de masini performante

Serviciile oferite de Leasing Automobile sunt special concepute astfel incat fiecare persoana sa beneficieze de cele mai bune solutii pentru achizitie masini de vanzare. In acest sens, compania este intr-o continua dezvoltare si implementare de noi solutii pentru achizitionarea unei masini de calitate la preturi avantajoase.

Date de contat – Showroom LeasingAutomobile

Showroom Galati:
Strada George Cosbuc Nr 138 Galati, Romania – telefon: 0741 41 44 88
Showroom Arad:
Calea Timisorii nr. 142 Arad, Romania - telefon: 0741 41 44 66

Date firma – Leasing Automobile
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar Registrul Comerțului : J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram