Masina noua sau masina Second Hand de la Auto Erebus?

5 august 2016

Exista, desigur, persoane care vor prefera oricand sa achizitioneze o masina noua. Argumentul principal este relativ simplu: soferul isi doreste sa fie cel dintai detinator al unui obiect ce reprezinta o astfel de investitie. Apoi, urmeaza si alte argumente pentru achizitionarea unei masini noi, cum sunt increderea in faptul ca va dura mai mult pana la primele defectiuni, faptul ca o masina noua se devalorizeaza mai greu si, in momentul in care posesorul va dori sa o vanda, nu va pierde foarte mult la tranzactie, faptul ca masinile noi au adesea dotari moderne si ofera un grad sporit de confort si asa mai departe.

In acelasi timp, masinile second hand pot fi la fel de avantajoase, atat timp cat sunt ingrijite corespunzator si daca sunt alese cu grija, motiv pentru care este nevoie de un dealer auto serios, care sa aiba o echipa de profesionisti in dotare si care sa poata facilita achizitionarea unei masini second hand.

A cumpara masini second hand de la un dealer ca Auto Erebus ofera un plus de siguranta, caci toate masinile rulate au trecut deja verificarile tehnice, iar toate defectele au fost reparate folosind piese auto originale.

Un alt avantaj al achizitionarii unei masini second hand de la un salon auto cu service autorizat RAR este faptul ca garantia oferita de producatorul auto va ramane valabila si pentru al doilea proprietar.

In plus, toate masinile second hand comercializate de Auto Erebus au putini kilometri parcursi si, in acelasi timp, un cost mult mai mic decat cel al unei masini noi. Apoi, daca se opteaza pentru cumpararea unei masini second hand de la acest dealer, se poate merge cu autovehiculul in service, in cazul in care cumparatorul doreste sa faca diverse modificari ale aspectului masinii.

Asadar: masina noua sau masina second hand? O persoana care este in cautarea unei masini de cumparat trebuia sa ia in calcul bugetul de care dispune, regimul in care va folosi masina si durata pentru care este facuta investitia.

Pentru consiliere in privinta achizitionarii unei masini second hand de calitate, accesati site-ul oficial AutoErebus.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram