Inchiriaza Mitsubishi ASX de la Francrocar

9 martie 2017

Cel mai vechi salon auto a ajuns la a 87a editie . Prima editie a salonului de automobile de la Geneva , s-a tinut in anul 1905 , insa numai in anul 1924 si-a castigat recunoasterea internationala .Peste 200 de expozanti si in jur de 900 de masini au fost expuse anul acesta la Geneva .
SUV-urile reprezintă segmentul cu cea mai mare creștere de vânzări în Europa în anul precedent. O mașină din 4 comercializate în 2016 a fost SUV, astfel că este de la sine înțeles că producătorii lansează tot mai multe modele atractive, dar și facelift-uri la modele actuale.
Dupa aparitia modelului ASX ( Mitsubishi ASX ) , cei de la Mitsubishi au venit anul acesta cu Mitsubishi Eclipse Cross , un crossover de segment compact , insa pe piata va ramane in continuare si Mitsubishi ASX , extrem de apreciat datorita usurintei la condus , consumului redus de combustibil si sigurantei in trafic . Testat de catre EuroNCAP, organismul independent de testarea sigurantei vehiculelor, Mitusbishi ASX a obtinut cinci stele, adica punctajul maxim. In 2016 , Francrocar rent a car a adaugat la flota sa de masini si modelul Mitsubishi ASX . Aprecierile celor care au inchiriat aceasta masina , nu au facut decat sa ne incante , asa ca pe viitor ne gandim sa diversificam gama de modele de la Mitsubishi .

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram