Inaltatoare auto confortul celor mici este cel mai important

31 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online BabyNeeds va dispune de o noua colectie de inaltatoare auto, accesorii prin care puteti oferi mult confort celor mici pe duratele lungi ale calatoriilor! Inaltatorul auto este o alternativa modera si economa care inlocuieste scaunul auto oferind o gama larga de avantaje atat celor mici, cat si celor mari!

Avantajele inaltatorului auto!

Inaltatorul auto reprezinta accesoriul de masina potrivit caruia cei mici pot fi transportanti in siguranta pe toata durata calatoriilor. Mai mult decat atat, parintii pot beneficia de o alternativa economa, aceste inaltatoare auto de aici dispun de un pret mic de achizitie astfel reducand disconfortul celor mici de a utiliza centurile de siguranta integrate! Spre deosebire de scaunul auto clasic, inaltatorul auto poate fi montat sip e scaunul din fata, atunci cand cel mic devine junior si ii este permis acest lucru. Astfel, parintii pot achizitiona un accesoriu auto pe care il pot utiliza o lunga perioada de timp, ajutandu-i pe cei mici sa iubeasca deplasarile cu automobilul familiei. Alte avantaje ale acestor inaltatoare auto le regasiti in magazinul online BabyNeeds, aceste accesorii fiind foarte confortabile, usor de instalat, iar materialul din care sunt obtinute va lasa pielea celui mic sa respire pe toata durata calatoriilor! In plus, manerele laterale il vor ajuta pe cel mic sa aiba un punct de sprijin optim, iar pozitionarea scaunului catre directia de mers ii va oferi acestuia o priveliste adorabila oricand va pleca in deplasare!

Comandati online inaltatoare auto marca BabyNeeds!

Daca va doriti un inaltatoare auto performante si comfortante, atunci intrati pe pagina web site-ului www.babyneeds.ro! Aici veti dispune de serviciul de comada online, telefonica sau via e-mail, putand de asemenea solicita serviciul de live chat prin care operatorii va vor oferi toate informatiile necesare. In cazul in care doriti sa vedeti produsul inainte de achizitionare, puteti face o vizita la sediul magazinului BabyNeeds la adresa : Str. G-ral Medic Demosthen N.Atanase nr.18, Et.2, Sector 5 !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram