Helinick ro – Cresteti eficienta evenimentelor cu sisteme de conferinta inteligente

1 august 2017
Autor:
Fortin

Pentru a evita riscul ca sonorizarea sa produca probleme, iar invitatii sa nu poata disemina noutatile care le sunt prezentate, reprezentantii organizatiilor trebuie sa investeasca in cele mai inovative sisteme de conferinta recomandate de cei cu cunostintele necesare de specialitate.
Echipamentele pentru conferinta sunt de fapt sisteme de sonorizare si adresare publica. In cadrul acestor echipamente intra o gama variata de configuratii, de la sistemele analogice de discutie, pana la configuratii specializate, realizate cu ajutorul sistemelor digitale.
Aceste echipamente sunt utilizate de cele mai multe ori in cadrul conferintelor sau intalnirilor publice desfasurate in spatii foarte mari, unde patrund sute de invitati care asista la dezbateri.
Pentru fiecare dintre participanti este important ca informatia sa fie transmisa in acelasi timp si fiecare dintre ei sa inteleaga exact acelasi lucru. De aceea investitia in sisteme de conferinte si congres este oportuna pentru organizatorii unor astfel de evenimente.

Conteaza ca ceea ce spui sa fie foarte bine inteles de toata lumea

Avantajul pe care il ofera un sistem de conferinta este faptul ca toti cei prezenti intr-o sala sunt informati in acelasi timp cu privire la dezbaterile sau prezentarile care se desfasoara pe scena, in fata lor. Aceste sisteme au fost concepute si gandite pentru a raspunde nevoii de informare in masa, in cel mai scurt timp.
Niciunua dintre organizatorii unor evenimente de mare anvergura, de genul conferinte publice sau intalniri de afaceri, nu i-ar fi oportun sa aiba parte de nemultumiri venite din randurile celor prezenti cu privire la calitatea indoilenica a modului in care sistemul de comunicare cu sala s-a realizat.
Tocmai de aceea este foarte important ca organizatorii sa asigure sisteme de conferinte cu sonorizare excelenta, pentru ca toti cei prezenti sa inteleaga informatiile care le sunt transmise.
Noile sisteme de acest tip sunt concepute pentru a realiza acest obiectiv. Aparatele sunt dotate cu difuzoare pefromante care asigura inteligibilitatea excelenta a cuvintelor rostite la un microfon.
De asemnea, aceste sisteme asigura si inregistrarea si redarea ulterioara a convorbirii in format MP3. Echipamentele sunt realizate pentru a interfera si cu alte dispozitive precum cele de traducere simultana, sonorizare sau multimedia. Mai mult, ele au fost concepute pentru a nu interfera cu telefoanele mobile.

Helinick iti asigura cele mai inteligente sisteme de conferinta

Compania Helinick este una dintre firmele din Romania a carei activitate este axata exclusiv pentru a oferi serivicii privind siguranta electornica.
Compania a fost infiintata in anul 1991, iar de 25 de ani si-a specializat serviciile in privinta asigurarii unor sisteme performanta se siguranta si securitate electronica.

Echipa de profesionisti a companiei este alcatuita din 130 de specialisti in domeniul securitatii electornice care pot sa ofere servicii de inalta calitate, tuturor celor care le cer suportul tehnic.
In portofoliul clientilor, compania are trecute nume importante din industria de telecomunicatii si electornica precum Siemens, Panasonic, Honeywell, Bosch sau Canon.
Cel mai important criteriu dupa care compania se ghideaza este furnizarea de mijloace tehnologice inteligente, sigure, fiabile si care sa raspunda prompt nevoilor tuturor clientilor.
Date de contact
Website: www.helinick.ro
Telefon: 0745 394 665
E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram