Gama diversificata de masini in parc auto Leasing Automobile Autoturisme Dacia de vanzare

16 iunie 2017
Autor:
Fortin

Recunoscute la nivel international, modelele Dacia de vanzare din cadrul parcurilor auto au multe de oferit pentru cei care opteaza sa investeasca in acest brand.

Cum sa ne pregatim temeinic pentru achizitionarea unei masini?
ei m
Deoarece detinerea unasini este aproape indispensabila in zilele noastre, o parte dintre soferi opteaza pentru achizitia unui autoturism rulat care sa se potriveasca stilului de viata complex, iar majoritatea modelelor Dacia de vanzare indeplinesc cerintele celor mai diversi clienti.

Stabilirea bugetului

Inainte de a incepe cautarea masinii rulate potrivite, este esential sa va stabiliti bugetul. In functie de suma pe care sunteti dispusi sa o investiti, va puteti alege apoi modelele care se incadreaza in bugetul stabilit.

Bugetul se calculeaza in functie de resursele financiare, fiind foarte important sa adaugam o marja ce poate extinde suma initiala. De asemenea, puteti sa luati in considerare si posibilitatile de finantare oferite de LeasingAutomobile.

Alegerea modelului potrivit

Cu siguranta fiecare dintre noi avem mai multe marci si modele preferate, insa o investitie inteligenta inseamna mai mult decat alegerea rapida a unei masini ce ne atrage estetic.

Investitia trebuie sa insemne utilizarea in conditiile meteo diverse, sa se potriveasca stilului de viata pe care il avem, dar sa fie rentabil si din punct de vedere al taxelor ce trebuie platite anual si a consumului de combustibil.

Colaborati cu dealeri autorizati

Oricat de bine arata la exterior masina rulata, nu puteti fi sigur de veridicitatea datelor oferite de catre vanzatorii din targuri. Prin urmare, o metoda sigura de achizitie este prin dealerii autorizati: acestia comercializeaza doar masini aflate in stare perfecta de functionare, efectueaza revizia masinii inainte de vanzare si ofera certificat de buna functionarea.

Garantia si facilitatea posibilitatilor de finantare ar trebui sa fie inca un beneficiu important oferit de LeasingAutomobile pentru modelele Dacia de vanzare

Analizati mai multe oferte

In cazul in care aveti in vedere un singur model de Dacia de vanzare, atunci cand veti vizita parcurile auto Leasing Automobile, consultantii va vor prezenta mai multe modele ce se incadreaza in bugetul dumneavoastra.

Analizati atent si nu va grabiti cand luati decizia: toate masinile expuse sunt de cea mai inalta calitate, iar consultantii LeasingAutomobile va vor furniza toate detaliile de care aveti nevoie.

Dacia de vanzare prin sistem de leasing financiar personalizat - siguranta, incredere, investitii inteligente

Leasing Automobile vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa achizitioneze o masina printr-un leasing financiar: raspunsul de la inaintarea solicitarii este dat clientului in mai putin de 24 de ore, impreuna cu toate detaliile si conditiile contractului:

Plata unui avans de 15-50% (suma achitata de institutia financiarea dealer-ului LeasingAutomobile, ce urmeaza sa fie rambursat in rate);
Contractul incheiat pe o perioada de 12-60 de luni. La sfarsitul incheierii contractului, clientul poate incheia clauzele contractului, poate prelungi contractul de achitare a ratelor sau poate deveni proprietar direct al masinii.

Puteti vizualiza documentatia necesara pentru a solicita un credit auto sau leasing financiar accesand website-ul: leasingautomobile.ro

Pentru intrebari, detalii si alte informatii, telefonati la unul dintre numerele de telefon: 0741.414.488 / 0741.414.466

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram