Drumul Constanta Otopeni din ce in ce mai rapid si mai confortabil

27 mai 2015
Autor:
Content SEO

Drumul Constanta-Otopeni, din ce in ce mai rapid si mai confortabil

Romania este o tara in care drumurile nu sunt, nici pe departe, un punct forte. Intotdeauna ne plangem de lipsa unei infrastructuri de buna calitate si este o plangere cat se poate de justificata. Cu toate astea, exista cateva rute care ofera un transport rapid si confortabi, chiar pe distante de mai multe sute de km. Una dintre aceste rute este Otopeni - Constanta.

Chiar daca Constantenii nu au tocmai un aeroport performant, pot ajunge in Otopeni in doar cateva ore si se pot bucura din plin de flexibilitatea data de transportul aerian si in acelasi timp de prezenta Romaniei in UE.

Care sunt factorii care au transformat ruta de transport Otopeni Constanta intr-una performanta?

Unul dintre factori este autostrada. Fara sa aiba o vechime foarte mare, autostrada Soarelui a reusit sa fluidizeze foarte mult transportul catre si dinspre Constanta si sa ofere un plus de confort. Datorita ei, au aparut si o multime de transportatori privati care ofera servicii de cea mai buna calitate si care ajung in cel mai scurt timp la destinatie.

Un alt factor este trenul si investitiile facute pe aceasta ruta. Desi nu este cea mai rapida varianta, trenul este o optiune confortabila si ieftina. Un bilet de tren din Constanta pana in Bucuresti costa doar cateva zeci de lei si pare a fi o alegere inspirata. in ultimii ani s-a investit destul de mult in linia de cale ferata si in garnituri de tren, asadar, ai toate motivele sa alegi acest mijloc de transport.

Care sunt cele mai bune optiuni de transport atunci cand trebuie sa ajungi din Constanta pana in Otopeni?

De departe, cea mai buna optiune de transport este masina personala. Este cea pe care o cunosti cel mai bine, cea care iti ofera tot confortul de care ai nevoie si cea care iti ofera siguranta ca ajungi la timp. Din pacate, s-ar putea sa existe probleme cu parcarea masinii iar costul, daca mergi de unul singur, este destul de ridicat.

Cum am amintit mai sus, cea de-a doua optiune este cea a trenului. Trenul este confortabil si este foarte ieftin. Din nefericire, s-ar putea sa te lovesti de intarzieri destul de mari, chiar si in conditiile in care s-a investit in infrastructura, asadar, ori pleci mult mai devreme de acasa, ori alegi alta varianta.

Ultima varianta este cea a transportatorilor privati. Exista din ce in ce mai multe microbuze si autobuze care ajung direct in Otopeni. Sunt, se pare, cea mai buna alegere, deoarece au atat un pret foarte bun, cat si rapiditate si confort. Concurenta i-a obligat sa creasca nivelul de calitate si sa scada preturile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram