Doresti un acumulator auto care sa nu creeze probleme? Alege baterii auto Bosch S3 de pe baterix ro

20 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Baterix este magazinul online care te ajuta sa nu mai ai probleme in ceea ce priveste functionalitatea acumulatorului auto. In acest sens, daca iti doresti ca masina ta sa nu mai sufere din cauza acestei piese auto importanta in buna functioanare a masinii, achizitioneaza de la Baterix acele baterii auto Bosch S3 , performante si calitative care vor creste randamentul puterii automobilului tau!
Ce trebuie sa stii despre bateriile auto Bosch S3
Inainte de a achizitiona un acumulator auto trebuie sa te informezi cu privire la proprietatile si caracteristicile sale. Astfel, vorbim despre cel mai calitativ si performant acumulator auto – baterii auto Bosch S3! Bateriile auto Bosch S3 sunt speciale pentru masinile care utilizeaza aprinderea prin scanteie sau prin compresie, prima incadrandu-se in parametrii de pana la 4000 cmc, iar cea de a doua dispuanand de o capacitate de pana la 2000 cmc. Bosch a reusit sa inoveze si aduca mai multa performanta bateriilor auto, astfel ca cele din gama S3 sunt perfecte pentru a oferi mai multa energie, crescand eficacitatea si eficienta autovehiculelor netinand cont de marimea acestora. La Baterix vei gasi o diversificata gama de baterii auto Bosch S3 care difera in functie de valorile care fac referire la puterea de functionare. In acest sens, bateriilor Bosch S3 poti fi achizitionate pentru cele doua tipuri de aprindere, insa trebuie sa se tina cont de parametrii AH care se regasesc intre valorile 4-90!

Comanda online baterii auto ieftine

Pe langa faptul ca sunt performante, bateriile auto Bosch de la baterix sunt si ieftine, iar acest lucru reprezinta o reala achizitie pentru orice posesor de automobile. Mai mult decat atat vei achizitiona baterii auto ieftine care dispun de cele mai performante servicii de transport si montaj la domiciul. Alege Baterix si vei scapa de problemele create de vechile baterii auto. In plus, cei de la www.baterix.ro iti returneaza taxa de deposit daca vei alege sa predai specialistilor vechiul acumulator auto!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram