Detergentii auto profesionali Dacris94 ro: cheia succesului pentru spalatoria ta auto

30 mai 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Una dintre cele mai profitabile afaceri din ultima vreme, in Capitala, este deschiderea unei spalatorii auto. Daca iesi la plimbare cu masina pe zi de vara, in Bucuresti, vei intelege de ce s-a marit numarul de spalatorii auto: praful. Tocmai de aceea, detergentii auto de la Dacris ’94 vin in ajutorul tau, si vei avea, astfel, o afacere in care nu ai investit degeaba.

Vrei sa ai o spalatorie auto de succes? Foloseste doar detergenti auto de calitate

Cand trebuie sa ajunga la o sedinta de birou si are masina plina de praf, oricine isi da seama ca era bine sa fi mers la o spalatorie unde sa o fi curatat cu niste detergenti auto profesionali care inlatura eficient praful si il tin la distanta, o perioada de timp cat mai lunga.

Pentru a deschide o spalatorie auto de succes, in primul rand este nevoie de o suma pe care sa o poti investi, ca sa achizitionezi sau sa inchiriezi un teren pe care sa construiesti spalatoria auto. Pe langa constructia propriu-zisa, este nevoie si de achizitia de echipamente, dar si a unor detergenti auto profesionali.

Tocmai pentru ca sunt destule cheltuieli pe care trebuie sa le faci, inainte de a deschide o spalatorie de succes, Dacris ’94 iti pune la dispozitie cei mai buni detergenti auto, cu care sa iti incepi afacerea si sa ai cele mai eficiente servicii de pe piata. Orice afacere are nevoie de sustinere la inceput, mai ales ca oamenii nu stiu multe lucruri despre ea.

Un serviciu de calitate se face doar cu ajutorul unor produse profesionale, cum sunt detergentii auto de la Dacris ’94, care vin in variante convenabile pentru cei aflati la inceput de afacere sau cei care au deja o spalatorie auto, dar cred ca ar putea sa le ofere clientilor lor servicii mai bune si, astfel, sa le fie alaturi zi de zi.

La Dacris ’94, gasesti detergenti auto in cantitati profitabile

De multe ori, ne temem sa facem trecerea la produse de curatat profesionale, deoarece ne gandim ca vom cheltui multi bani. Insa, tocmai faptul ca renuntam la detergentii auto de calitate mai slaba si trecem la cei profesionali ne salveaza reputatia. O spalatorie auto de incredere foloseste doar produse care curata bine si lasa clientul multumit. La Dacris ’94, aveti parte atat de calitate ireprosabila, cat si de preturi convenabile.

Din gama de detergenti auto profesionali de la Dacris94.ro, fac parte urmatoarele:

• Detergenti auto cu aplicatii multiple – acest tip de detergenti auto de la Dacris ’94 este solutia perfecta cand in spalatoria ta auto apar cazuri de masini care au diverse locuri de curatat, precum tapiterii, machete, dar chiar si piele, fie ea sintetica sau naturala. Cu o putere mare de curatare, acesta inlatura eficient depunerile de grasime si reziduurile stranse, de-a lungul timpului, in masina.

• Detergent auto destinat curatarii mochetelor, covoarelor si tapiteriilor. Fara solutii speciale, aceste parti auto sunt destul de greu de curatat, asa ca, la spalatoria ta auto, sigur vei avea nevoie de cei mai buni detergenti auto degresanti pe care ii vei gasi pe piata, in cantitati profitabile pentru tine si afacerea ta.

• Detergenti auto profesionali pentru geamuri si parbrize – aceste suprafete se murdaresc repede, mai ales ca vin in contact si cu intemperiile. Pentru ca soferii sa aiba o vizibilitate perfecta, detergentii auto de la Dacris ’94 sunt special create sa curate eficient orice urma de murdarie de pe suprafetele din sticla.

• Detergenti auto de exterior – Dacris ’94 te ajuta sa oferi servicii superioare de spalare exterioara a masinilor clientilor tai. Acest tip de detergenti vine intr-o concentratie perfecta pentru inlaturarea murdariei.

• Odorizantul auto – acesta ofera un efect dublu: de eliminare prin absorbtie a mirosurilor neplacute din masina, dar si lasarea unui parfum placut, in urma curatarii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram