Cum economisesti timp si bani cu Rentacar365

10 februarie 2017

Rentacar365 va ofera servicii de inchirieri auto cu o gama larga de autoturisme din toate clasele : Mini, Medie, Compacta si Premium, cu livrare direct in Aeroportul International Henry Coanda - Bucuresti – Otopeni, cat si la o adresa specificata de catre client din Bucuresti si Ilfov fara a se percepe taxe de locare/relocare ale autoturismului. Toate autoturismele fiind echipate in functie de sezon,cu rezervorul plin si impecabil de curate pentru a nu exista dificultati in completarea anexei-contract privind starea autovehiculului. Rentacar365 ofera si o gama diversificata de optionale precum: scaun copil (0-18kg,18-36kg), GPS auto cu harti din 44 tari europene, internet-stik mobil, lanturi antiderapante, cutie de bagaje atasabila in functie de necesitatile si cererile fiecarui client.
-Rezervarea online a masinii de care aveti nevoie are o serie de avantaje care merita mentionate:
Confort – pentru a va da seama de acest lucru comparati situatia in care faceti rezervarea de acasa sau de la birou, din fata calculatorului cu cea in care trebuie sa mergeti la un ghiseu. Indiscutabil, prima varianta este mult mai comoda.
Timp economisit – ideea rent a car a pornit de la nevoia de mobilitate a omului modern. A omului pentru care fiecare secunda este pretioasa. Asa ca acum nu mai este nevoie sa pierdeti timp mergand la un birou de inchirieri, faceti rezervarea online direct pe site sau telefonic 0040760278567.
Bani economisiti – daca va intrebati cum este posibil acest lucru, iata raspunsul: online puteti compara mai multe oferte si o puteti alege pe cea mai avantajoasa.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram