Cinci beneficii ale cutiilor automate

22 august 2017
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Cinci beneficii pe care Cutiile Automate le oferă:

O transmisie manuală poate fi distractivă și poate avea mai multă implicare a conducătorului auto, dar cele mai cerute masini au devenit cele cu Cutii Automate. Cu o astfel de popularitate, un masina cu Cutie Automata trebuie să aibă beneficiile sale față de masina tradiționala.

Beneficiile masinii cu cutie automata:
Ușurința la conducere - Motivul cel mai evident este că Cutiile Automate sunt mai ușor de condus. Nu există nici un ambreiaj sau schimbător de viteze pentru a controla faptul că conducerea orașului este mai puțin stresantă. De asemenea, vine la îndemână în teren deluros atunci când pornește de la o oprire și împiedică caracteristica "răsturnare".

Apel mai larg - Nu toată lumea poate conduce o masina cu schimbator manual și dacă există mai mulți șoferi pentru o mașină, este posibil ca unii dintre ei să nu mai conducă. O masina cu cutie automata ar putea fi un salvator de viață în caz de urgență dacă proprietarul vehiculului nu este capabil să conducă sau dacă trebuie să comute între șoferi în timpul călătoriilor lungi.

Economie de combustibil - Mașinile manuale au fost în mod obișnuit mai eficiente în ceea ce privește combustibilul decât masinile cu cutii automate, deoarece acestea cântăresc mai puțin și adesea au mai puține RPM-uri atunci când conduc.

Cu toate acestea, cutiile automate moderne, utilizând caracteristici precum angrenajele variabile, pot fi la fel de economice ca și omologii lor manuali. Cutia de viteze realizează, prin valori diferite ale rapoartelor de transmisie numite trepte de viteză, acordarea posibilităților energetice ale motorului la cerințele energetice ale autovehiculului în mișcare cu asigurarea unor performanțe dinamice, de consum de combustibil și de poluare cât mai bune.

La fel de distractiv - un număr de modele de astăzi oferă "manumatics", deși termenul poate să difere de la brand la brand. Aceste automate pot fi deplasate într-un mod manual și sunt răsfrânate prin angrenaje ca un manual obișnuit și nu implică deranjul unui ambreiaj.

Caracteristica cea mai convenabilă este faptul că acestea pot fi conduse ca un sistem automat convențional când este necesar.

Mai multă valoare – Cerinta pentru o mașină cu cutie automată este mult mai mare pe piața de autoturisme uzate când vine vorba de vânzare. O masina cu cutia automata va fi o vânzare mai ușoară și va avea mai multă valoare. Pe termen lung, chiar vă puteți salva niște bani.

Cutiile de viteze automate sunt utilizate în general pe autoturismele de clasă medie şi superioară, datorită avantajelor pe care la are:
-transmite cupluri mai mari
-amplifică cuplul motor
-trecerea de la o treaptă la alta se face lin şi fără şocuri
-funcţionare mai silenţioasă

Pentru automobilele de la care se așteaptă confort sporit în timpul rulării (zgomote și șocuri reduse), conducere mai ușoară și forțe de tracțiune ridicate, este indicat să se folosească o cutie de viteze automată.

Acesta, comparativ cu o cutie manuală, îndeplinește foarte ușor aceste cerințe datorită principiului de funcționare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram