Cea mai simpla metoda de a cumpara anvelope

8 iunie 2017
Autor:
AUTO DIN SRL

Mediul online este in prezent cea mai avantajoasa metoda prin care poti cumpara produsele de care esti interesat. Nu trebuie sa parasesti confortul biroului pentru a te aventura in zecile de magazine cand poti sa accesezi simplu o pagina de internet, sa rasfoiesti produsele si sa cumperi pe loc.

Gama de magazine si produse este atat de variata, incat include si anvelope. Cauciucurile sunt un produs clasic, pe care multi soferi doresc sa-l vada inainte de a fi cumparat. Asta e valabil indiferent de ca ne referim la anvelope vara, anvelope iarna sau anvelope all season. Motivele sunt variate: fie vor sa se asigure de integritatea anvelopei, atat pe flanc cat si pe banda de rulare; fie vor sa vada ca sunt anvelope noi, sau diferite alte motive personale.

O sa demonstram insa ca aceste frici sunt neintemeiate cand vine vorba de anvelope online

1) Toate anvelopele comercializate sunt stocate in conditii optime, ferite de razele soarelui sau umezeala. Astfel durata lor de viata este maximizata si performantele sunt pastrate pentru o durata mare de timp. Prin urmare, nu conteaza data de fabricatie atata timp cand stocarea lor este corespunzatoare.

2) Anvelopele sunt livrate gratuit prin curierat rapid gratuit oriunde in tara, fara a fi ambalate. Prin urmare se pot observa la primire starea lor, faptul ca sunt noi si sunt in stare perfecta de folosire. Daca dintr-un motiv sau altul considerati ca anvelopa nu este ceea ce ati comandat, puteti refuza primirea lor fara sa achitati contravaloarea.

3) Plata se poate face fie prin ramburs, la primirea anvelopelor, fie plata online sau OP. Exista o varietate de modalitati de plata, care sa faciliteze cumpararea unui set de cauciucuri din confortul casei sau a biroului, fara riscuri suplimentare.

4) Anvelopele beneficiaza de 2 ani garantie, din momentul facturarii. Prin urmare, daca in timpul folosirii lor timp de doi ani aveti ghinion si anvelopa manifesta defecte din fabrica, ea se poate inlocui la garantie cu alta noua, sau se poate primi contravaloarea ei.

Beneficiati de garantia calitatii a unui magazin care comercializeaza de peste 10 ani anvelope cu sute de mii de clienti multumiti si cauciucuri vandute. Oferim consultanta cu privire la alegerea modelului potrivit pentru autoturismul in cauza.

Prin urmare, sunteti scutiti de un drum la un magazin fizic si deranjul de a vedea zeci de modele din care puteti alege. Puteti mai simplu sa accesati un site, sa rasfoiti paginile unde gasiti peste 200 mii de modele, toate cu specificatii tehnice care va permit sa alegeti anvelopa potrivita pentru masina dvs.

Pe langa anvelope, sunt prezente si sute de modele de jante, potrivite pentru orice gust si dimensiune, si potrivite pentru orice autoturism, ET si tip de prindere pe butuc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram