Ce este mai la indemana pentru a ajunge la aeroport?

27 noiembrie 2014
Autor:
Touch Media

Pentru toti acei oameni din provincie nu este deloc simplu drumul catre aeroport, cu multe bagaje, cu teama de a nu se pierde in Bucuresti si de a nu ajunge la timp la destinatie acestia nu pot porni la drum. Pentru ca va ofera atat confort, siguranta si va duce direct la destinatie doar prin introducerea destinatiei in GPS, Hermann va recomanda serviciul de inchirieri masini Otopeni, in acest fel este mult mai simplu sa ajungeti la destinatie indiferent de ce obstacole intalniti.

Nu va descurcati cu transportul in comun prin Bucuresti? Daca nu vreti sa mergeti cu taxiul prin Bucuresti pana la aeroport si sa platiti o cursa cat un bilet de avion alegeti serviciul rent a car Otopeni de la Hermann. Va alegeti masina care vi se potriveste si puteti sta linistiti pana la destinatie din toate punctele de vedere, deoarece beneficiati de GPS, asistenta non stop din partea firmei, motoare diesel pentru un consum redus, kilometrii nelimitati si asigurare Casco pentru cazurile mai nefericite. Serviciile pe care Hermann le ofera sunt complete, astfel nu veti avea nici un fel de problema.

Fie ca alegeti o masina mare pentru familie, fie ca alegeti una micuta pentru doua persoane, Hermann va sta la dispozitie cu serviciul de inchrieri auto aeroport Otopeni non stop, iar daca vreti sa inchiriati pentru o perioada mai mare de timp beneficiate de cele mai bune oferte la masinile Dacia Logan si Reault.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram