Cauti o baterie auto pentru Opel Insignia? Ia in seama si cele mai mici detalii

28 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Opel Insignia este un model auto lansat de compania germana in anul 2008. Inca de atunci, aceasta marca auto a reusit sa transforme in realitati palpabile multe dintre promisiunile de inceput, drept pentru care este una din cele mai placute si vandute masini de familie. Insa proprietarul acestui tip de masina trebuie sa aiba in vedere faptul ca anumite componente auto sunt consumabile, drept pentru care trebuie inlocuite cu simt de raspundere, din timp in timp. Si baterie pentru Opel Insignia este o astfel de componenta a sistemului auto, a carui inlocuire trebuie tratata cu grija deosebit. Neobat vine in intampinarea dorintelor clientilor si reuseste sa ofere o gama cuprinzatoare de baterii pentru acest model auto.

Baterii auto pentru Opel Insignia de la cei mai renumiti producatori, doar la Neobat

O baterie ori un acumulator auto, cum mai este numit, stocheaza energia pe care o primeste si ajuta la aprinderea a motorului. Are si alte intrebuintari, actionand precum o sursa secundara de energie atunci cand sistemul de incarcare nu face fata cerintelor autovehiculului. Neobat ofera baterii auto pentru Opel Insignia de la producatori precum:

· Varta (Black Dynamic, Blue Dynamic, Silver Dynamic, etc);

· Rombat (Pilot, Calciu, Cyclon, Tornada, Premier);

· Bosch (S3, S4, S5, etc);

· Exide (Excell, Premium, etc);

· Banner (Uni Bull, Power Bull, Power Bull PRO, etc);

Oferta cuprinzatoare vine si cu capacitati electrice variate pentru fiecare tip de baterie in parte. De asemenea, atunci cand se alege o baterie auto pentru Opel Insignia, polaritatea acesteia este un aspect de care trebuie luata seama. Pentru producatorii europeni, polaritatea este normala in general, iar pentru cei asiatici, inversa.

Neobat are grija de creionarea unei experiente cat mai placute pentru clientii sai, drept pentru care ofera mai multe beneficii, printre care:

· Livrare gratuita in maxim doua ore (pentru produsele aflate pe stoc) in Bucuresti si Ilfov;

· Montaj si garantie oferite pe loc;

· Program prelungit si pe durata weekend-ului;

Neobat este, prin urmare, un loc ideal pentru studierea ofertei de baterii auto pentru Opel Insgnia, drept pentru care achizitionarea uneia de pe aceasta platforma online va garanta un drum lin.

DESPRE NEOBAT

Neobat este un magazin virtual ce comercializeaza baterii auto pentru o gama extinsa de producatori, garantand calitatea produselor sale. La numarul 0726 439 089, se poate primi consultanta de identificare si achizitionare a bateriei. Comenzile se pot face online, iar livrarea se realizeaza in maxim 2 ore pentru produsele aflat pe stoc si intre 24 si 48 de ore pentru produsele comandate.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram