Asined ro– Produse automotive fabricate din materiale textile care faciliteaza depozitarea si protejarea obiectelor auto

28 martie 2017
Autor:
Fortin

Produsele automotive corespund celor mai inalte cerinte de calitate, astfel incat siguranta utilizarii acestora este in conformitate cu cele mai riguroare norme din domeniu.
Produsele realizate de aceasta companie nu se incadreaza strict intr-o categorie, ci sunt dintre cele mai variate, acestea detinand o functionalitate aparte cu rolul de a conferi protectie de depozitare diferitelor bunuri si la transportarea mai rapida a acestora.
Produse Automotive – Produse menite sa faciliteze manipularea, pastrarea sau depozitarea anumitor elemente din domeniul auto

Compania Asined Automotive are stabilit ca principal scop al activitatii sale producerea si dezvoltarea de noi tehnologii astfel incat sa contribuie la facilitarea manipularii anumitor obiecte si elemente din domeniul auto.
Astfel, cele mai variate accesorii, din cele mai diverse categorii sunt reunite prin intermediul acestei companii, iar rezultatul final consta in realizarea acelor conditii optime pentru rezistenta in timp.
Asined Automotive utilizeaza doar materii prime de foarte buna calitate, caci de trasaturile acestor materiale depinde si calitatea produselor finale. Pielea ecologica, fibrele sintetice sau materialele plastice pentru accesorii reprezinta principalele materiale din care este realizata productia companiei.

Set kit accesorii

Seturile kit accesorii produse de Asined Automotive pot fi utilizate pentru depozitarea intr-un singur lor in masina a principalelor accesorii care sunt necesare si in plus mai sunt si impuse de lege cum ar fi trusa de prim ajutor sau triunghiul reflectorizant.

Ideea de la care a pornit acest concept reprezinta faptul ca in portbagajul masinii, aceste accesorii se pot degrada usor ca urmare a socurilor suferite in timp ce masina este in miscare. Prin urmare, asigurarea protectiei acestor accesorii, precum si depozitarea lor in acelasi loc astfel incat sa se afle tot timpul la indemana reprezinta principalele motive pentru care s-a dorit crearea unor astfel de kit-uri pentru accesorii.
Cutii din material textil cu separatoare – Solutii eficiente pentru o depozitare inteligenta
Cutiile din material textil cu separatoare produse de Asined Automotive sunt indispensabile pentru persoanele care doresc sa asigure o protectie ridicata obiectelor sensibile, realizand in acelasi timp si o ordanare a lor intr-o maniera eficienta.

Cutiile din material textil cu separatoare prezinta si avantajul de a conferi protectie obiectelor astfel depozitate in timpul transportului, iar in plus, aceste cutii pot fi personalizate, detinand diferite marimi si diferite compartimente in dependenta de necesitatile clientilor.

Asined.ro– Experienta profesionala in fabricarea produselor automotive

Asined Automotive detine o experienta vasta in realizarea celor mai diferite produse atat pentru client din Romania, cat si pentru client din toata Europa. Experienta de care se bucura compania permite ca orice produs realizat de Asined Automotive sa respecte in totalitate cerintele clientilor sis a se plieze pe necesitatile acestora.
Gama complete de produse concepute de companie poate fi vizualizata accesand site-ul companie: www.asined.ro
Obtineti toate informatiile despre preturile si serviciile asigurate de Asined Automotive la numarul de telefon: 0722.411.446

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram