Anvelopele de iarna cu performanţe îmbunataţite disponibile și în România

19 septembrie 2014
Autor:
AUTO DIN SRL

Toate anvelopele comercializate de AnveloSHOP există în stoc, sunt noi şi clienţii beneficiază de 3 ani garanţie de la data emiterii facturii. În plus, se asigură consultanţă tehnică profesionistă în alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare tip de autoturism, buget şi stil de conducere.

Continental WinterContact 850 P
Aflate în topul testelor şi vânzărilor AnveloSHOP, anvelopele Continental ContiWinterContact TS850 au fost desemnate anul acesta de către publicaţia engleză Which?, ca fiind cea mai bună achiziţie pentru anvelopele de iarnă (best buy), oferind un raport performanţă/preţ excelent.

Anul acesta producătorul de anvelope Continental a adus pe piaţa anvelopelor de iarnă premium un nou produs: WinterContact 850 P, cu performanţe îmbunătăţite. Modelul de anvelope TS 850 P este disponibil cu dimensiuni între 16″ şi 22″, atât pentru autoturisme cât şi pentru SUV-uri şi poate fi achiziţionat deja din magazinul online. Acest model de anvelope asigura o excelenţă forţă de frânare atât pe drumurile uscate, cât şi pe zăpadă sau gheaţă. Astfel, datorită noului design cu unghiuri mai largi şi spaţiu mai restrâns între canelulri, manevrabilitatea pe zăpadă şi pe carosabil uscat au fost semnificativ îmbunătăţite, aceste anvelope reuşind să ofere o mai bună senzaţie de control.
Consultaţi oferta completă AnveloSHOP pentru: anvelope de iarna Continental WinterContact TS 850 şi Continental ContiWinterContact TS 850 P

Michelin Alpin A5
Din gama anvelopelor premium, Michelin Alpin A4, conform rezultatelor din testele de specialitate, sunt considerate a fi printre cele mai bune anvelope de iarnă aflate pe piaţă, însă anul acesta, producătorul Michelin a lansat noul profil Alpin A5, care se aşteaptă să fie cel puţin la fel de performant ca şi precedentul.

Lansat în acest an, modelul Michelin Alpin A5 oferă securitate optimă pe toate suprafeţele rutiere în sezonul rece şi este disponibil în acest moment în magazinul online anveloshop.ro. Michelin a îmbunătăţit compoziţia cauciucului şi a reproiectat structura benzii de rulare pentru a oferi aderenţa optimă în toate tipurile de condiţii de iarnă. Banda de rulare are un profil în V, mai pronunţat decât în cazul anvelopei Alpin A4, cu scopul de a îmbunătăţi manevrabilitatea pe zăpadă şi de a dispersa apa de pe anvelopa. Michelin Alpin 5 are mai multe canale decât Michelin Alpin 4, fapt care îmbunătăţeşte cu 17% aderenţa pe zăpadă.
Consultaţi oferta completa AnveloSHOP pentru: anvelope de iarna Michelin Alpin A5 şi Michelin Alpin A4

Goodyear Ultragrip 9
Noul model de anvelope de iarnă Goodyear oferă performanţe optime în cele mai dificile condiţii de iarnă. Ultragrip 9 asigura distanţe mai scurte de frânare pe zăpadă, faţă de modelul precedent, datorită tehnologiei 3D Bis Technology. Profilul prezintă caneluri hidrodinamice care ajută la dirijarea apei în afară suprafeţei anvelopei, pentru a reduce riscul de acvaplanare şi pentru a îmbunătăţi tracţiunea pe zăpadă în curs de topire.
Consultaţi oferta completă AnveloSHOP pentru: anvelope de iarna Goodyear Ultragrip 9 şi Goodyear Ultragrip 8

Dunlop SP Wintersport 4D
Cu rezultate foarte bune obţinute în testele de specialitate, Dunlop SP Wintersport 4D sunt anvelope de ultra-înalta performanţă. Aceste anvelope de iarnă utilizează acelaşi sistem de caneluri 3D ca modelul Goodyear Ultragrip 8, dar se combină cu un set de caneluri transversale, pentru a crea un sistem microbloc care permite o desfăşurare mai bună a presiunii pe suprafaţă anvelopelor.

Dunlop SP Wintersport 4D nu se comportă remarcabil doar în condiţii de zăpadă. Pentru o mare parte din zona Europei, lunile reci sunt caracterizate de umiditate accentuată, iar absenţa luminii solare şi a temperaturilor adecvate nu permite uscarea carosabilului. Pentru a obţine performanţe foarte bune şi în aceste condiţii, Dunlop a investit într-o combinaţie unică: design inovator al benzii de rulare şi un compus dinamic care permite evacuarea rapidă şi eficientă a apei.
Consultaţi oferta completă AnveloSHOP pentru: anvelope de iarna Dunlop SP Wintersport 4D şi Dunlop SP Wintersport 3D

Oferta completă de anvelope de iarna de la AnveloSHOP: www.anveloshop.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram