Anvelope de iarna noi la preturi de extrasezon AnveloSHOP®

25 august 2016
Autor:
AUTO DIN SRL

Va recomandam profilurile:

Anvelope de iarna Falken Eurowinter HS449 cu DOT 2016 Japonia (cu preturi speciale si DOT 2016 la dimensiunile 195/65R15 si 185/65R15).

Anvelope de iarna Nexen Winguard Snow'G WH2 cu DOT 2016 Coreea de Sud (cu preturi speciale si DOT 2016 la dimensiunile 195/65R15 si 205/55R16).

Falken este un producator de anvelope japonez consacrat, cu o istorie de peste o suta de ani in domeniu. Acestia au o gama de anvelope extrem de variata - Anvelopele de vara, iarna si all season pentru turisme, SUVuri si autoutilitare dar si anvelope pentru camioane.

Nexen, desi o companie ceva mai tanara, s-a impus deja pe piata mondiala a anvelopelor, oferind produse de calitate foarte ridicata. Acestia ofera, pe langa produsele comercializate direct utilizatorului final, anvelope de prima echipare pentru branduri de autoturisme foarte apreciate in Romania, precum Skoda si Dacia.

Cum sezonul de vara nu s-a incheiat, la AnveloSHOP si AnvelopeMAG gasiti in continuare numeroase anvelope de vara noi la preturi speciale - in special la anvelopele de vara cu diametrul de 17” sau mai mari. Comandati chiar acum pentru a beneficia de preturile foarte avantajoase!

Consultati acum oferta completa de anvelope de iarna si anvelope de vara de pe AnveloSHOP si AnvelopeMAG! Beneficiati de livrare gratuita oriunde in tara, in 24/48 de ore, garantie de producator de 3 ani pentru toate anvelopele si aveti posibilitatea sa faceti plata online cu cardul, integral sau in rate.

AnveloSHOP si AnvelopeMAG continua promotiile si la jante de otel si jante de aliaj: comandati acum un set de jante din configuratoarele din site si primiti imediat un discount suplimentar de 10% din valoarea totala a comenzii.

Jantele ALCAR si MAK sunt sinonime cu performanta, calitatea si fiabilitatea, fiind alegerea ideala pentru toti posesorii de autoturisme!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram