Amanetul de masini Mares Credit solutia potrivita pentru imprumuturi de urgenta

6 martie 2017
Autor:
WEBDESK

Conceptul de amanet pentru masini a devenit in ultimii ani popular si a recunoscut un interes din ce in ce mai mare atat din partea celor care au gasit in asa ceva o solutie rapida de a genera bani, dar si pentru cei care vor sa cumpere automobile la costuri reduse.

Cum functioneaza?

Un amanet de masini are la baza regulile generale ale unui serviciu de acest tip pentru orice nisa. Gajul este pus pe un automobil pe care proprietarul il detine fara restrictii si pentru care a achitat toate taxele sau ratele. Proprietarul semneaza un contract cu reprezentantii amanetului, care ii ofera un imprumut financiar ce trebuie platit inapoi in baza unui anumit interval de timp stabilit de comun acord. In cazul in care proprietarul nu restituie suma oferita, amanetul intra in posesia automobilului.

Este o solutie care se dovedeste ideala pentru cei ce au nevoie urgent de anumite sume de bani. Amanetarea propriului autovehicul reprezinta un procedeu rapid, in baza unei garantii, care sa ofere siguranta atat proprietarului cat si reprezentantilor.

Un exemplu este Mares Credit Amanet, care activeaza sub reglementarile stabilite de Banca Nationala a Romaniei si care permite amanetarea sau gajul atata a vehiculelor auto din categoria B, cat si a utilajelor sau utilitarelor, a motocicletelor si barcilor. Reprezinta alegerea celor care cauta un serviciu serios, confidential si sigur.

Activitatea celor de la Mares Credit Amanet presupune o evaluare intr-un timp scurt, raportat la doar cateva ore, oferind clientilor un bonus de cinci zile in care se poate returna suma imprumutata fara sa se aplice dobanda. Comisionul este negociabil in functie de valoarea contractului, iar reprezentantii promit flexibilitate in abordare, anume gasirea unor solutii viabile care sa favorizeze depasirea impasului financiar al respectivului client.

Comisionul porneste de la 5% pe luna, iar serviciul celor de la Mares Credit Amanet este dispinibil non stop. Locatia din Bucuresti si posibilitatea de a fi contactati in orice moment al zilei favorizeaza persoanele care au nevoie rapid, usor si urgent de sume mari de bani.

Mai mult, faptul ca amanetul de masini nu se limiteaza doar la o anumita categorie de autovehicule, incluzand atat utilaje agricole, cat si camioane, avantajeaza atat persoanele fizice, cat si firmele mari sau pe micii intreprinzatori. Bunurile sunt pastrate in conditii de maxima siguranta.

Printre principalele conditii pentru a incheia un contract cu un astfel de amanet de masini este ca automobilul sa fie proprietatea clientului. De asemenea, poate fi inregistrat atat in Romania, cat si pe teritoriul Uniunii Europene, iar suma de bani solicitata nu poate sa depaseasca 70% din valoarea bunului amanetat. De asemenea, prorpietarul are acces la automobil pe intreaga perioada a contractului pentru vanzarea acestuia. Prelungirea este efectuata doar in baza achitarii comisionului de pana la data scadenta.

Prin urmare, celor care au nevoie de un imprumut in termeni de confidentialitate si siguranta, in timp util, cei de la Mares Credit Amanet isi ofera serviciile non stop, facand accesibil un nou concept pe piata serviciilor de amanetare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram