Accesorii care dovedesc cat de mult iti respecti automobilul

16 decembrie 2016

Esti sofer de cursa lunga? Esti sofer cu mamaliga la bord? Indiferent din ce categorie faci parte, nu poti fi sofer daca nu-ti respecti masina asa cum te respecti pe tine. Asa cum tu alegi sa fii in trend, sa te imbraci ingrjit, sa te
ferchezuiesti, iti cumperi spuma de ras, aparat de barbierit profesional sau din contra mergi frecvent la un barbber shop avizat, iti cauti cea mai buna apa de colonie sau parfumuri cool, haine de firma, elegante sau sport, tot asa trebuie sa te porti si cu masina pe care ti-ai cumparat-o sau pe care ai primit-o cadou.
Indiferent ca vorbim de un automobil cumparat de la o reprezenta sau pur si simplu achizitonat la ocazie de pe site-urile de profil, important este ca atata timp cat esti posesorul acelui autombil, trebuie sa il respecti.
Indiferent ca locuiesti la bloc sau la curte, indiferent ca ai un apartament in centrul Capitalei, la periferie sau in alta localitate, atunci cand vine vorba de masina ta trebuie sa ai in vedere un singur lucru – Sa fii atent la achizitii, sa cumperi doar piese si accesorii originale.
Ai probleme cu instalatia de aer conditionat, cu carburatorul, vrei sa montezi o lada frigorifica sau pur si simplu vrei sa verifici uleiul sau instalatia de alimentare cu combustibil? E esential sa cauti doar piese originale, cu holograma si garantie.
La fel de relevant este si locul unde vrei sa faci montajul. Degeaba ai piese originala daca service-ul unde vrei tu sa-ti repari masina nu e autorizat.
Si acest lucru e relevant si cand vorbim de facelift auto, cum ar fi montarea unei folii auto. Practic, atunci cand vorbim de folii auto de vanzare, trebuie sa avem in vedere doar service-uri auto autorizate, pentru ca aici poti beneficia de oferte cumulate. Poti primi din partea lor servicii la standarde europene de la
incarcare freon auto, pana la consultanta specializata si diagnoza auto, plus servicii de igienizare aer conditionat auto. Si asta sunt doar cateva dintre serviciile pe care le poti folosi atunci cand alegi inteligent.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram