Asined.ro– Produse automotive fabricate din materiale textile care faciliteaza depozitarea si protejarea obiectelor auto

28.03.2017 / Auto / Bucuresti

Compania Asined Automotive este o afacere de familie si este reprezentata de istoria unui producator roman care aduce pe piata cele mai variate produse din materiale textile sau plastice pentru facilitarea activitatilor zilnice. ...

Cat de important e sa schimbi cauciucurile de ...

Odata cu cresterea temperaturilor, apare necesitatea inlocuirii cauciucurilor de iarna cu cele de vara. Nerealizarea acestui procedeu va determina scaderea aderentei masinii si va duce la periclitarea condusului si, implicit, a integritatii masinii tale.

Auto-hak.ro ofera reduceri de pana la 30% pentru ...

Magazinul online Auto-hak.ro lanseaza oferte foarte convenabile pentru carligele de remorcare. Preturile pentru majoritatea produselor din aceasta categorie sunt reduse cu un procent de 30%, iar oferta este vizibila pe site. Ea se aplica fiecarui produs participant la promotie.

Studiu: De ce este recomandat ca reparatiile auto ...

Rezultatele unui studiu realizat de VeziCatFace, care i-a vizat pe soferii din Romania, au aratat ca media pe care o plateste anual un proprietar auto pentru reparatiile masinii este de 1120 lei pe an.

Spalatorie auto mobila fara apa - AmaEcoShine

AmaEcoShine - Spalatorie auto mobila, Waterless

Inchiriaza Mitsubishi ASX de la Francrocar

Cel mai vechi salon auto a ajuns la a 87a editie

PIRELLI ȘI LAMBORGHINI AU REUȘIT UN NOU RECORD ...

Utilizând pneuri special dezvoltate Pirelli P Zero R, Lamborghini a doborât recordul pe tur la Nurburgring în Germania. Pirelli a echipat noul Lamborghini Huracan Performane care a reușit un timp pe tur de 6m52,1s pe legendara buclă nordică pe 5 octombrie anul trecut, doborând recordul existent pentru un automobil de producție. Pneurile Pirelli

PIRELLI A LANSAT UN PNEU INTELIGENT LA SALONUL ...

Așa cum a fost și în cazul pneurilor radiale Cinturato din anii 1950 și cele cu profil ultra subțire P Zero din 1980, Pirelli intră într-o nouă eră a fabricării pneurilor. La Salonul Auto de la geneva, Pirelli a prezentat două inovații: - Ediția colorată P Zero și pneurile de iarnă Sottozero,

Este momentul sa alegeti cutia de viteza automata ...

Cutia de viteza automata este introdusa in circuit inca din anul 1959. De atunci, a inceput sa castige din ce in ce mai mult interes din partea soferilor din intreaga lume, ce renunta la varianta originala pentru a-si simplifica viata la volan.

Avionul decoleaza tarziu, cum ajung?

In aeroport totul este foarte scump, inclusiv parcarea in cazul in care va hotarati sa mergeti cu masina personala, ajungeti sa platiti pe parcare inca un bilet de avion si nu este conveabil mai ales pentru acele persoane care calatoresc cu bilete low cost. Pentru aceste momente fara rezolvare cere-ti ajutorul

Masini leasing prin sistemul buy back - Beneficii ...

Proprietari de autoturisme vechi pot renunta la acestea in favoarea unora mai noi si mai moderne, prin programele de buy back , finantate de firmele de leasing. Astfel, masina veche poate constitui un avans integral sau partial fie pentru o masina noua, fie pentru una second hand.

De ce ar trebui sa avem o relatie ...

Esti obisnuit sa apelezi la un service auto din Cluj, doar cand ai nevoie urgenta de el. Abia atunci realizezi cat este de importanta stabilirea unei relatii cu acesta.

Amanetul de masini Mares Credit - solutia potrivita ...

Conceptul de amanet pentru masini a devenit in ultimii ani popular si a recunoscut un interes din ce in ce mai mare atat din partea celor care au gasit in asa ceva o solutie rapida de a genera bani, dar si pentru cei care vor sa cumpere automobile la costuri reduse.

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung de ...

Chiar daca cererea pe piata inchirierilor auto din Romania este una in continua crestere, cei mai multi dintre clienti sunt inca reticenti in ceea ce priveste folosirea unui astfel de serviciu de inchirieri masini pe termen lung.

MILLA JOVOVICH ESTE PROTAGONISTA “THE NIGHT THAT FLOWS” ...

Pe 03 februarie actrita si modelul Milla Jovovich a fost eroina primei seri de teatru imersiv parcursa vreodata la bordul unei masini.

Top Lac Auto Service este din nou Centru ...

Incepand cu data de 30.01.2017, Top Lac Auto Service a redevenit Centru de Constatare a Daunelor Auto pentru compania de asigurari Allianz Tiriac pentru polite RCA si CASCO. Constatarile se efectueaza de catre inspectorii Allianz Tiriac la sediul Top Lac Auto Service din Bulevardul Timisoara, Nr. 179, Sector 6, Bucuresti ,

Dealer Auto Promovare

De ce este SEO atât de important pentru un Dealer Auto? Motivul principal pentru care SEO este atât de important pentru un Dealer Auto este că oamenii nu au timp să navigheze prin site-uri interminabile pentru a găsi ceea ce doresc. Se uita la două, cel mult trei site-uri şi pe restul

Scoala de soferi Brasov Handra Francisc

Scoala auto moto Brasov Handra Francisc ofera tuturor clientilor servicii exceptionale si va ajuta sa obtineti permisul, in calitate de sofer pasionat de mersul pe doua roti (categoriile A, A2,A1, AM) sau de mersul pe patru roti (categoria B si nu numai).

Cum economisesti timp si bani cu Rentacar365

Rentacar365 Inchiriaza autoturisme in Bucuresti-Otopeni

Alegeti scoala de soferi Brasov care sa va ...

Obtinerea permisului de conducere este un pas important pentru multe persoane. Pentru unii este chiar un pas important in ceea ce priveste cariera si locul de munca. Cert este ca, fie ca doriti obtinerea permisului pentru prima data sau doriti obtinerea permisului dupa ce ati avut permisul anterior anulat, la scoala