Vrei sa iti pui casa intr o noua lumina?

14 august 2017
Autor:
Touch Media

Iti imaginezi casa ta intr-un cadru minunat si luminos? Ferestrele nu trebuie sa lipseasca din nici o camera, razele soarelui trebuie sa patrunda zilnic in casa pentru a ne bucura si a ne incarca cu energia lor, dar ce faci daca ferestrele sunt pozitionate pe partea de nord si abia intra cate o raza ratacita in casa ta? Pentru ca lumina joaca un rol foarte important in imaginea casei tale, in spatiul acesteia si in starea ta de spirit trebuie sa stii ca un singur bec in mijlocul camerei nu este suficient. Iluminatul decorativ nu numai ca este la moda, dar reuseste sa reproduca lumina naturala si sa dea camerei un aer special.

Ce rol au obiectele de iluminat in casa? Cu cat aveti mai multe corpuri de iluminat Constanta in incapere cu atat camera va parea mai aerisita, mai mare, mai incapatoare si astfel veti putea pune in evidenta anumite zone speciale din casa, cu valoare sentimentala sau obiecte de valoare. Corpurile de iluminat au atat rol functional cat si estetic, pot fi folosite atat pentru a lumina incaperea cat si pentru a o decora cu cateva jocuri de lumini alege corect.

Daca vreti sa optati pentru o calitate superioara a luminilor va recomandam iluminarea led Philips, deoarece va ofera un consum redus de energie electrica, o lumina calda, naturala, design unic, potrivit pentru orice casa, pentru orice stil si inlocuiesc perfect obiectele clasice de decor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram