Securit International cel mai bun furnizor de elemente arhitecturale din sticla securizata

21 octombrie 2016
Autor:
Fortin

Lifturile din sticla si o abordare moderna a cladirilor

Lifturile au devenit o componenta a majoritatii cladirilor din prezent, datorita functionalitatii. In trecut, lifturile erau folosite in mare parte in domeniul constructiilor, pentru usurinta de a transporta obiecte de mari dimensiuni. In timp, lifturile au fost modificate in diferite moduri, care le-au facut tot mai functionale si mai estetice. In prezent, lifturile din sticla sunt considerate un element modern si atractiv pentru orice cladire noua si cu un design deosebit.

Ascensoarele din sticla oferite de Securit International

Lifturile din sticla de la Securit International pot fi montate in cladiri de birouri, in pensiuni, in hoteluri sau in locuinte. Acestea pot fi personalizate, in functie de dimensiunile fiecarei cladiri si de cerintele de securitate. Oferta Securit International cuprinde, la preturi atractive, lifturi din sticla interesante, completate de alte elemente, care asigura buna functionare a intregului sistem.

Cabinele din sticla sunt ideale, atat pentru interior, cat si pentru exterior, datorita designului si a fiabilitatii. Performanta, designul si functionalitatea sunt perfect imbinate la ascensoarele din oferta Securit.

Scarile din sticla securizata, eleganta „in trepte” minunate

Pentru a face legatura dintre etaje, in completarea lifturilor, pot fi folosite scarile din sticla. La o prima vedere a scarilor din sticla in cataloagele de design interior, pare incredibil ca tehnologia a evoluat atat de mult incat sa ne permita sa pasim pe acestea. Imaginati-va cat de placut ar arata un set de scari de acest tip intr-o locuinta sau intr-un birou, intr-o pensiune sau intr-un hotel.

Fara doar si poate, eleganta si rafinamentul ar fi la ele acasa. Pe langa aspectul deosebit, scarile din sticla sunt la mare cautare, datorita faptului ca sunt practice si rezistente, aspecte importante pentru siguranta celor care le utilizeaza.

Arhitectura originala cu scari din sticla

Scarile interioare din sticla permit sa se opteze pentru o arhitectura originala, de la aspectul materialului utilizat pana la desen, fiecare poate fi unic. Gama de sticla este vasta – clara, colorata, cu model, sablata etc., astfel ca exista modele si culori pentru orice scara desenata de un arhitect.

De asemenea, scarile pot fi create in orice forma, iar scheletul poate fi metalic, din lemn sau din beton sau se poate opta pentru fixarea scarilor in perete. Pentru un plus de efecte unice si deosebite, designul original poate fi completat de modul de iluminare al scarilor.

Balustrade din sticla pentru locuinte moderne si elegante

Balustradele din sticla schimba complet aspectul unei incaperi. Intr-o locuinta, un birou sau un spatiu comercial, acestea ofera un plus de eleganta si un aspect modern. Unul dintre motivele pentru care se opteaza pentru balustradele din sticla in variate locatii este acela ca sunt usor de curatat, chiar si unde traficul de persoane este intens.

Balustrade din sticla pentru un design unic
Balustradele din sticla sunt elementul arhitectural prin care marii arhitecti creeaza fel si fel de orientari estetice si functionale, deoarece pot fi utilizate atat la interior, cat si la exterior.

Pentru scarile interioare, aceste balustrade pot fi completate de o bara de sustinere din lemn, aluminiu, inox etc. In cazul unui balcon exterior sau al unei terase, designerii aleg aceste balustrade pentru a crea un aspect unic, modern, luxos, elegant si rafinat.

Oferta completa pentru cei mai pretentiosi clienti

Pentru o achizitie potrivita, Securit International pune la dispozitie numeroase tipuri de lifturi, scari si balustrade din sticla securizata. In plus, oferta companiei cuprinde toata gama de accesorii de care este nevoie la montarea acestora. De asemenea, specialistii SecuritInternational.ro pot oferi consultanta pentru orice tip de proiect si sa gaseasca solutia optima pentru acesta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram