Romanii investesc in innoirea mobilierului: crestere de 20 a vanzarilor in domeniu in anul precedent

11 mai 2017

Un studiu realizat cu scopul de a analiza in ce parametri se afla achizitia de mobilier pe anul 2016, in ceea ce ii priveste pe cumparatorii romani, arata interesul pe care il manifesta acestia pentru reamenajarea locuintelor. In cifre, peste un miliard de euro a fost folosit pentru reinnoirea mobilierului, ceea ce inseamna ca, fata de anul 2015, acesta a crescut cu 20 de procente.

Asa cum arata si rezultatele studiului, romanii sunt din ce in ce mai preocupati de reamenajarea locuintelor si sunt gata sa investeasca sume foarte mari in acest sens. Cumpararea de mobilier a urcat astfel pe locul 5 in lista lor de cumparaturi, fiind precedata de mancare, cheltuielile cu intretinerea, bautura si haine.

Clientii magazinelor de mobila si-au manifestat interesul fata de canapele, paturi si canapele, dar mai ales pentru mobilierul de bucatarie.

Aceasta industrie pare sa capete amploare in Romania, fapt care ii determina pe cei mai mari dintre comerciantii de mobilier sa gaseasca noi oportunitati de dezvoltare, deschizand noi sedii.

Unican, unul dintre principalii producatori de mobilier la comanda din tara, are in plan sa isi extinda gama de servicii de acest tip, la fel ca si gama de produse specifice amenajarii interioare, pentru a oferi o mai mare diversitate clientilor sai. Deocamdata firma activeaza doar in Bucuresti si in Constanta, dar nu exclude extinderea sa si in alte orase mari ale tarii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram