Pe ce site de mobila poti gasi paturi din lemn de calitate?

3 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Site-ul DecoStores iti pune la dispozitie o mare varietate de articole de mobilier de inspiratie scandinava, pentru ca locuinta ta sa capete aerul plin de eleganta al interioarelor de inspiratie nordica, amenajate in stil minimalist.

Desi preturile pieselor de mobilier de stil au un nivel destul de inalt, acest site performant iti ofera o serie de solutii ingenioase de la magazinele online partenere, care acopera o gama larga de articole de mobilier, obiecte de iluminat si accesorii de o eleganta unica.

Daca doresti sa amenajezi dormitoarele din locuinta ta in stilul minimalist specific designerilor nordici, DecoStores iti propune diverse modele de comode,  noptiere, dulapuri si paturi din lemn care poarta amprenta stilistica a firmelor din tarile scandinave. Preturile reprezinta, la randul lor, o problema careia merita sa-i acorzi importanta cuvenita. Sa presupunem ca dispui de un buget de maximum 1600 lei, pe baza caruia intentionezi sa cumperi un pat modern, durabil si de calitate. Pentru a gasi articolul special de mobilier pe care il cauti, este suficient sa accesezi sectiunea site-ului DecoStores referitoare la articolele pentru dormitor. Acolo vei gasi paturi de lemn care se incadreaza in limitele pe care ti le-ai stabilit, iar frumusetea si eleganta modelelor afisate online te atrage in universul rafinat al site-ului DecoStores.

Paturi din lemn de la 612 Ron pe magazinul de mobila DecoStores

Site-ul DecoStores imbina in mod ingenios calitatea scandinava cu designul modern, oferta sa fiind o sursa continua de inspiratie pentru toti vizitatorii online. In ceea ce priveste modelele de paturi din lemn la DecoStores sunt prezentate o serie de modele cu preturi intre 612 lei si 1593 lei care te asteapta in cadrul sectiunii respective a website-ului de mobila si decoratiuni.

Un model de paturi pentru o persoana, fabricat din panouri de pal melaminat in nuante de alb si grafit si echilibrat prin eleganta tabliei in nuanta lemnului de pin, costa 612 lei pe site.

Paturi din lemn pentru orice stil de decoratiuni

Alaturi de alte variante ingenioase, DecoStores iti ofera un model de pat pentru o saltea de 140 cm, apartinand unui set in stil minimalist care include si doua noptiere, fiind disponibil la pretul de 1455 Ron. Rafinamentul  acestui articol semnat de compania producatoare Szynaka va improspata stilul intregii tale locuinte, iar site-ul DecoStores va deveni o sursa permanenta de inspiratie pentru cei care indragesc stilul minimalist.

DecoStores iti va demonstra ca este posibil sa-ti amenajezi locuinta intr-un mod inspirat si plin de originalitate, fara a fi nevoie sa investesti sume enorme in aceste paturi de lemn de inspiratie scandinava. Un model asemanator, fabricat din lemn de culoarea ciresului, se vinde la pretul de doar 1593 lei in oferta magazinelor online partenere.

Pentru cumparatorii online care doresc articole speciale, expertii in decoratiuni ai site-ului de mobila au pregatit paturi matrimoniale avand design elegant, confectionate din cadre metalice si profile din lemn de cea mai buna calitate.

Pretul acestor sortimente depaseste suma de 10000 Ron, valoare justificata din plin prin eleganta liniilor, practicalitatea si stilul lor unic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram