Paturi si accesorii conexe pe magazinul online Henderson

2 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Oferta de paturi si accesorii conexe a magazinului online de mobila si decoratiuni Henderson contine numeroase articole, astfel incat orice persoana inarmata cu un minimum de rabdare plus o doza sanatoasa de bun gust isi poate realiza dormitorul la care viseaza direct din fata device-ului preferat.

Bineinteles ca patul este nu numai elementul central al unui dormitor, dar pentru multe persoane, cel mai important articol de mobilier din intreaga locuinta. Explorati in amanunt site-ul Henderson pentru a vedea cele mai interesante, aspectuoase si confortabile paturi din intreg online-ul romanesc.

Tipurile si modelele de paturi comercializate de Henderson

Modelele de paturi de la Henderson sunt dispuse extrem de logic in arhitectura site-ului pentru a pierde cat mai putin timp si a gasi tipul dorit, fara a crea confuzie chiar pentru cei mai putin experimentati utilizatori ai web-ului.

Exista 5 tipuri de paturi - din lemn, matrimoniale, tapitate, metalice, pentru o singura persoana - la care se adauga o sectiune dedicata tabliilor de pat.

12 modele de pat din lemn asteapta sa fie explorate in categoria respectiva, produse de AL 2 si Szynaka, la preturi cuprinse intre 475 - 12636 de lei.

Paturile de tip matrimonial sunt infinit mai cautate, cu 100 de modele disponibile in momentul de fata, multe dintre acestea nefiind disponibile decat la cerere deoarece contin o serie de elemente de personalizare. Acestea sunt produse de firme de confectionare a mobilierului prestigioase precum Dupen, Eurodesign, Samoa, Stones sau Vivonia, la preturi intre 2000 si 12000 RON, cu toate ca luand in considerare personalizarea mentionata mai sus, in realitate, aceste preturi pot fluctua destul de mult.

Paturile tapitate sunt aproape la fel de populare ca cele matrimoniale, existand peste 90 de modele disponibile momentan, cu amendamentul ca limita de sus a pretului la aceste paturi este de 6000 RON.

Mentionand, pe scurt celelalte categorii din oferta Henderson - 3 varietati de paturi metalice, la preturi intre 5308 si 10139 de lei; 27 de modele pentru o persoana, cu pretul de intre 670 si 5300 RON, modele rabatabile disponibile doar pe comanda si 50 de modele de tablii.

Magazinul online Henderson este prezent pe piata de e-commerce cu produse de mobilier de aproximativ 5 ani, iar portofoliul sau impresionant de produse de cea mai buna calitate, acoperind toate categoriile home & deci, au contribuit la recunoasterea acestui brand. Incepand cu 2015, produsele magazinului se comercializeaza si pe cea mai importanta platforma de e-commerce din estul Europei, Emag.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram