O masa din lemn de la Henderson pentru toti musafirii tai

7 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Astepti musafirii si s-au anuntat mai multe persoane decat incap la masa ta? Stim ca esti o gazda buna si vrei sa stea cu totii la masa. De aceea iti propunem o masa noua din lemn de la Henderson. O masa de lemn se va dovedi intotdeauna o alegere inspirata deoarece dureaza mult in timp iar aspectul ei se va pastra mereu ca nou fiind lesne de intretinut. Daca vei dori sa schimbi culoarea ei, lemnul permite sa fie revopsit, avand mereu un obiect proaspat de decor in casa ta.

Masa din lemn de la Henderson

Cand alegi o masa din lemn noua trebuie sa ai grija ca aceasta sa se asorteze cu restul elementelor de decor. Daca biblioteca este in stil clasic atunci si masa va urma acelasi tipar. Astfel, o masa de lemn de stejar auriu este perfecta aici.

In schimb daca ai ales sa amenajezi livingul in stil minimalist va trebui sa alegi o masa cat mai simpla, unde functia este pe primul loc. Un sortiment de mase din lemn arcuit cu blatul de sticla este ideal.

Poti alege o masa din lemn si pentru bucatarie. In acest caz trebuie sa tii cont de faptul ca trebuie sa raspunda cerintelor functionale si stilistice din acest spatiu. Poti alege o masa lacuita in alb, de lemn, rotunda sau patrata pe care sa o amplasezi intr-un colt. Daca bucataria este open space, masa sta cel mai bine acolo unde se invecineaza cu livingul, pentru a il delimita vizual. In acest ultim caz ai nevoie de o masa dreptunghiulara si extensibila, cu o capacitate suficienta de persoane, pentru orice situatie.

Nu in ultimul rand poti amplasa o masuta mica din lemn natur sau baituit in alb pe terasa, acolo unde servesti cafeaua de dimineata. Vei avea nevoie si de o bancheta in aceeasi culoare. Daca doresti poti aseza doua mese una langa cealalta ca pe una sa plasezi un ghiveci de flori iar pe cealalta cafetiera sau ceainicul.

Asadar daca vrei sa improspatezi aerul in locuinta ta alege una dintre sortimentele de mese din lemn precum cele din revistele de design interior de pe Henderson iar casa ta va fi unica.

Ti-a placut un model dar l-ai dori intr-o alta configurare sau intr-o culoare diferita? Henderson iti sta oricand la dispozitie. Cei de la Henderson pot realiza in fabrica proprie mobilier la comanda in functie de necesitatile tale.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram