Mobilier si corpuri iluminat copii de la DecoStores

22 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Camera copiilor necesita multa atentie, pentru ca prichindelul tau sa creasca si sa se dezvolte intr-un mediu optim. De aceea este necesar sa alegi cu multa atentie si grija la detalii articolele de mobila si sursa de iluminat din camera copilului. Produsele pe care le vei cumpara trebuie sa aiba un design ergonomic, adecvat cerintelor varstei respective. In plus, iluminatul interior trebuie sa fie amenajat in asa fel incat copilul sa nu oboseasca daca doreste sa citeasca o carte cu povesti.

Totusi, cautarea ta nu este deloc una anevoioasa cu DecoStores, magazinul tau online de mobila si decoratiuni pentru casa. Vorbim de un site care promoveaza o colectie deosebit de ampla, care cuprinde produse de foarte buna calitate la preturi fara concurenta. In categoria de mobilier dedicata copiilor sunt nu mai putin de 500 articole cu design deosebit. Biblioteci, birouri, dulapuri, masute, scaune, paturi pentru copii, patuturi de bebelusi, scaune de birou - iata categoriile principale pe care le vei gasi pe platforma. Fiecare produs din gama mobilierului de copii are un design deosebit, ce va inveseli camera micutului tau. Designul paturilor din MDF de culoare alba este robust si bine definit. Sub suportul pentru saltea se afla diferite spatii de depozitare ce culiseaza asemenea unui sertar. Aici poti pune lenjeriile de pat sau alte obiecte de-ale celui mic. Tot aici gasiti o varianta de pat etajat din lemn masiv alb,  aceasta piesa versatila fiind unica prin designul sau. Poate fi folosit chiar si de doi copii si dispune, de asemenea, de un corp ce poate fi folosit pe post de pat cand copilul va creste. Scara de acces la patul superior este sigura, iar modelul dispune de doua spatii de depozitare.

Alege acum corpuri de iluminat pentru copii de pe DecoStores

In sfarsit, ai gasit un site care are grija de confortul micutilor tai. Acum, nu mai este nevoie sa cauti lustre nostime sau aplice prin diverse magazine din oras. Daca iti doresti articole de calitate, merita sa vizualizezi piesele de mobilier si variantele de corpuri de iluminat pentru copii de pe DecoStores destinate celor mici. Peste 100 de modele unice de aplice sau plafoniere te asteapta la raionul virtual dedicat acestor produse. Aplica Esto Sunny iti aduce soarele stralucitor si zambitor direct in casa ta.

Modelul din seria Eglo Jeff, avand forma unui zmeu multicolor, aminteste de sezonul estival si de peripetiile cu zmeul pe cer. Aplica in forma de avion indeamna la intrebari stiintifice precum "De ce asa..."?

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram