Loa by Kuma un nou element de design cu un puternic impact vizual

28 aprilie 2017

Loa by Kuma este noul lavoar executat cu tehnica de turnare continua cu bolul, care iese din blat. Loa combina puritatea designului nordic cu eleganta fara varsta, intr-o colectie vasta, in care gama de forme si colori, pot duce la combinatii indraznete. Materialul Rector - solid surface din care este confectionat Loa, subliniaza caracterul proaspat al lavoarului si robustetea lui. Loa pastreaza caracterul iconic al unui element minimalist, dar aduce un plus de versatilitate, datorita posibilitatii de a combina doua culori pentru blat, respectiv lavoar, a pozitionarii care poate fi centrata pe blat sau asimetrica, dar si gamei variate de culori disponibile.
Identitatea puternica a colectiei, este data de elementele vizuale si functionale, care creeaza o noua poveste de succes in design. Limbajul de design este unul atemporal, care poate deveni cu usurinta popular atat pentru spatiile publice, cat si pentru cele particulare. Un beneficiu practic al colectiilor Kuma turnate continuu cu blatul, este lipsa imbinarilor, ceea ce face si din Loa o colectie moderna, usor de intretinut, care foloseste elemente inovative, pentru a aduce o valoare adaugata reala si rafinament in spatii diverse. Datorita siluetei sale subtire si rafinate, Loa este clar definit, elegant si functional.
Gama Loa by Kuma este disponibila in 3 variante de bol: dreptunghiular, oval, si rotund. Dimensiunile lavoarului si ale ale blatului pot fi personalizate, pentru a crea un spatiu elegant si functional.
Be different. Choose design. Choose KUMA.
*****
KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.
Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

CONTACT: Meridian PR, [email protected], 0722 423 223

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram