Karo Boutique iti decoreaza casa cu stil

23 iunie 2017
Autor:
WEBDESK

Modul in care este asezat fiecare lucru din casa are un efect special asupra noastra. De aceea, camerele de zi sunt cele mai indragite si li se acorda o atentie deosebita pentru ca majoritatea timpul se petrece acolo.

Acum sunt la moda perne decorative in diferite nuante si culori, iar in sectiunea "perne decorative" a website-ului Karo Boutique veti gasi numeroase modele care se vor imbina perfect cu mobila, canapeaua sau covorul din casa.

Pernele decorative de podea

Sunt cea mai simpla idee de a schimba infatisarea unei camere si foarte utile. Te pot salva atunci cand ai casa plina, se aseaza foarte bine in jurul unei masute si sunt foarte confortabile.

Ideale atat pentru un living de dimensiuni mici, dar si pentru camera copiilor care sunt atrasi de aceasta metoda de inlocuire a scaunelelor. Pe balcon sau pe terasa sunt recomandate pentru ca ramane suficient spatiu, fara a mai fi necesara montarea unor piese de mobilier pentru zilele petrecute afara.

Pernele decorative pentru canapea

O canapea simpla si eleganta poate fi infrumusetata cu ajutorul pernelor decorative in diferite nuante si imprimeuri, aspectul vizual fiind foarte important intr-un living. Pernele decorative colorate se imbina perfect cu o canapea simpla, de o nuanta inchisa. Nu exista un numar maxim al pernelor decorative puse pe o canapea, acest lucru poate fi ales in functie de dimensiunea canapelei si de gustul fiecaruia.

Fetele de masa au un rol cheie in amenajarea locuintei

Pentru un living mare si elegant, recomandarile privind alegerea celor mai bune fete de masa din bumbac sunt numeroase. Atunci cand alegem sa folosim o fata de masa in detrimentul altor elemente decorative, dimensiunea acesteia, forma mesei si culorile din camera sunt aspecte importante care pot contribui la un rezultat spectaculos.

O fata de masa poate schimba infatisarea living-ului, iar Karo Boutique stie acest lucru, de aceea magazinul pune la dispozitie numeroase modele de fete de masa din bumbac, atat pentru mesele din interiorul casei, cat si cele pentru terasa sau bucatarie.

In cadrul unui eveniment, forma, aspectul si culorile unui fete de masa contribuie la aspectul general al decorului. Este important ca fata de masa sa aiba suficiente elemente pentru a evita incarcarea mesei cu obiecte inutile, care pot ingusta spatiul. Detaliile estetice conteaza, insa ele depind de situatie. Spre exemplu, la un eveniment formal, culoarea alb predomina.

Pozitionarea fetei pe masa este foarte importanta. Daca este un material usor alunecos, este recomandata achizitionarea unor suporturi pentru fixarea acesteia. Totodata, lungimea este un aspect care trebuie sa fie bine analizat. Nu este estetic ca o fata de masa sa fie prea scurta sau prea lunga, aceasta se alege in functie de forma si dimensiunea mesei.

Pentru mesele folosite de zi cu zi, fetele de masa potrivite sunt cele din plastic, deoarece sunt usor de curatat si intretinut, putand fi folosite de mai multe ori.

O fata de masa de calitate poate deveni o piesa de decor foarte importanta pentru casa, iar in functie de preferintele fiecarei persoane in parte, pot fi alese cele din material fin cu insertii discrete sau fetele de masa rustice, in functie de mobila din locuinta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram