Jardina: Cum iti poti optimiza costurile pentru gradina ta

23 septembrie 2016

Viziunea reprezinta coloana vertebrala a demersului general, cu o finalitate concreta si intr-un timp realist. Creativitatea este sistemul circulator, care pune in miscare cele mai indraznete visuri si tine entuziasmul vivid. Nu in ultimul rand, cunoasterea prin experienta, sora mai mica a intelepciunii, ne tine aproape de sistemul de optimizare a resurselor supuse permanent capriciilor vremii. Pornind din acest punct, avem la indemana cateva modalitati de a balansa cheltuielile pentru gradina, transformand-o intr-o reala investitie, cu rezultate de lunga durata, iar specialistii de la Jardina ne recomanda:

Cumpara in cantitati proportionale nevoilor. Sunt foarte atragatoare ofertele pentru cantitati mari, dar oare reprezinta o investitie reala, atunci cand riscam sa pierdem surplusul prin perisare? Termenul de “ingropare a banilor” devine adevarat cand realizam ca prisosul nu este defapt un ingrasamant de calitate, ci o risipa de mijloace, care mai implica si un efort fizic suplimentar si un timp irosit.

Alege soiuri rezistente sau native. Este usor sa ne indragostim de varietatile de plante pe care le gasim in diferite prezentari si desigur ca ne putem rasfata creativitatea presarandu-le in gradina noastra. Dar nu de putine ori gradinarii s-au confruntat cu dificultatea de a climatiza plante exotice care nu au rezistat mai mult de un sezon, lasand un loc gol in gradina, in buzunar si in bugetul de timp alocat studiului si implementarii. Cei chibzuiti se vor orienta si catre durabilitate atunci cand isi planifica sa aiba o gradina viabila. Ciresul are o prezenta constanta in gradini si ofera un festival remarcabil si generos in momentul de inflorire. Soiul Germersdorf de pe Jardina este unul dintre cei mai apreciati ciresi. Din fructele sale mari, cu pulpa pietroasa si foarte aromata, veti putea face dulceturi de poveste ca la bunica acasa. Parfumul florilor sale albe cat si perfectiunea fructelor de o culoare neobisnuit de frumoasa, visiniu lucios, vor face din gradina dumneavoastra, una de invidiat. Ciresul Germersdorf este un pom de talie mijlocie si frunzele sale au o forma ovala-alungita cu varful ascutit si cu marginile usor dintate intr-o culoare verde inchis. Fructele sale mari cresc in grupuri, fiind sustinute de codite si au perioada de coacere in luna iunie.

Urmareste ofertele de sezon ale site-urilor specializate. Aceste oferte apar mai ales celor abonati la newsletter si este indicat sa fii la zi cu cele mai utile noutati, mai ales cand vrei sa imbunatatesti distribuirea bugetului. Fiecare detaliu conteaza in mentinerea balantei investitie-rezultat. Iar daca esti in cautarea unui pom fructifer de renume, cu fructe foarte aromate, sanatoase si extrem de apreciate, afla ca poti gasi marul Starkrimson la pret redus pe Jardina. Cei mici vor fi fascinati de forma deosebita a fructului, de culoarea sa spectaculoasa rosu-inchis si mai ales de gustul sau senzational. Ofera familiei tale fructe sanatoase si pline de vitamine atat de benefice pentru o sanatate de fier.

Foloseste o firma locala, cu un bun sistem de livrare. Pentru a profita de costuri reduse, varianta transportarii plantelor cu mijloace proprii este aparent cea mai convenabila. Dar, daca nu beneficiezi de un mijloc de transport adecvat, comenzile online sunt intotdeauna cea mai buna solutie. O firma care intelege nevoile clientului sau si are un profund respect pentru timpul pretios al acestuia, iti va oferi posibiliatea de a alege cea mai convenabila zi si ora pentru a livra produsele selectate. Cand vorbim despre a primi ceea ce-ti doresti si chiar despre a iti fi depasite asteptarile, specialistii de la Jardina se asigura ca minunatele plante sunt ambalate corespunzator, la temperatura optima, pe tot parcursul transportului, in plus, pachetele includ si instructiunile de plantare si ingrijire a lor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram