DecoStores: lustre unice in oferta de corpuri de iluminat elegante

9 martie 2017
Autor:
AUTHORITY

Odata cu sosirea noului sezon, ne gandim sa cumparam din mediul online mici detalii sau elemente decorative pline de culoare, care sa ofere o nota de prospetime intregii noastre locuinte. O serie de corpuri de iluminat stilate te asteapta acum pe DecoStores, platforma online care iti ofera cele mai interesante solutii pentru amenajari interioare pline de stil. A sosit momentul sa marchezi sosirea lunilor de primavara alegand elegantele modele de lustre incluse in cadrul ofertei prezentate de DecoStores.

Gama larga a produselor platformei cuprinde o mare varietate de abajururi, lampadare, candelabre si plafoniere cu detalii originale, care amintesc de delicatetea unor flori primavaratice.

Pentru a adauga sufrageriei noastre accente originale de culoare, putem opta pentru variante de genul pendulului Vibrant Colors, inclus in gama bogata a site-ului si disponibil online pentru suma de 1609 Ron.

Multe alte modele unice au fost selectate de specialistii in decoratiuni interioare ai paginii de amenajari de interior, pentru a fi incluse in selectia platformei.

Oferta de lustre elegante a platformei online DecoStores - de la 220 Ron

Daca vei accesa aceasta sectiune a site-ului, te va cuceri diversitatea si delicatetea obiectelor de iluminat cu stil deosebit. Peste 100 de modele au fost incluse in oferta de lustre elegante a platformei online DecoStores. Pentru suma de 864 Ron, vei putea cumpara un superb model de lustra, al carei abajur aminteste de farmecul unic al unor flori delicate.

Un model cu motive florale din cadrul acestei oferte bogate se vinde la pretul de 345 Ron, alaturi de multe alte creatii ingenioase, avand un design de un rafinament unic.

Multe alte articole cu design iesit din comun vor putea fi admirate pe aceasta incredibila pagina de decoratiuni. In continuare, vei descoperi doua modele rafinate din sectiunea corpurilor de iluminat a site-ului de mobila si accesorii.

Oferta de corpuri de iluminat elegante de pe DecoStores - stil si culoare

Peste 470 de produse au fost selectate cu atentie de stilistii site-ului, pentru a-ti oferi o adevarata "explozie" de articole pline de fantezie si culoare. A sosit momentul sa accesezi pagina de decoratiuni pentru a studia oferta Decostores de corpuri elegante de iluminat dedicata interioarelor stilate.  Daca iti place stilul minimalist, ai la dispozitie corpurile moderne disponibile online, de genul unor lustre tip pendul de culoare rosie.

Pretul acestei lustre nu depaseste 700 Ron, iar site-ul de decoratiuni interioare iti pune la dispozitie cele mai recente creatii ale designerilor in materie de articole de o eleganta deosebita.

Din colectia site-ului nu lipsesc nici lustrele de tip pendul, alaturi de variante care includ in structura lor rafinata corpuri de sticla de diverse forme.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram