De unde incepem sa ne punem casa la punct?

14 august 2017
Autor:
Touch Media

Ai senzatia ca nimic din casa ta nu mai functioneaza ca la inceput? Facturile la curent cresc pe zi ce trece, casa a devenit anosta si foarte incarcata, deloc primitoare, cu lumini obositoare si foarte puternice, iar designul este foarte invechit? Daca ne gandim in primul rand la buzunarul nostru si la cum am putea economisi energie electrica pentru ca facturile la curent sa scada categoric schimbam toate becurile din casa. V-ati gandit vreodata cat de multa energie consuma un bec incandescent? Cu ajutorul becurilor led Philips veti economisi 90% la factura de energie electrica spre deosebire de un bec incandescent si desigur o durata de viata mult mai mare.

O casa moderna si eleganta nu este o casa plina de obiecte si decoratiuni! Cu timpul ai adunat tot felul de obiecte, amintiri si suveniruri care fie s-au demodat, fie nu se mai incadreaza in decor si ti-ai incarcat casa cu o multime de lucruri inutile. Nu este cazul sa arunci tot, poti gasi un loc pentru depozitat amintiri si suveniruri si astfel nu vei pierde nimic, dar poti alege sa iti redecorezi casa, sa optezi pentru un stil mai relaxat si mai lejer. Spotul led Philips te poate ajuta in aceasta actiune a ta de a moderniza incaperea, de a da un aer elegant si foarte primitor.

Pentru baie si bucatarie poti opta pentru un tub neon Philips, specialistii recomanda o lumina mai puternica in aceste doua camere.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram