Covorul din PVC este alegerea companiilor pentru spatiile mari

18 iulie 2017
Autor:
WEBDESK

Traficul intens este un lucru esential pentru incaperea in care alegem sa folosim astfel de elemente. Covoarele tip PVC au devenit tot mai cautate, mai ales cand vine vorba de amenajarea unui spatiu mare de birouri sau a altor locuri in care se desfasoara diverse activitati.

Fiind printre cele mai usor de curatat si intretinut, pardoseala din covor pvc este o solutie rezistenta in timp, mai ales daca spatiul este destul de circulat. Exista in diferite nunate, astfel ca il putem combina cu detaliile din incapere pentru a avea un design bun si de remarcat. Tonurile de rosu sau albastru se imbina perfect cu mobilierul alb sau crem, in stil vintage, oferindu-i o stralucire spatiului in care va fi montata pardosela din covor PVC.

Linoleumul este un tip foarte cautat de pardoseala, deoarece este mult mai putin costisitor si este usor de intretinut si montat. Echipa Floor Consulting vine in intampinarea clientilor sai fideli, oferind montaj covor PVC in Bucuresti la cele mai inalte standarde. Atat covoarele PVC cat si linoleumul au devenit des utilizate in magazinele de dimensiuni mari, putand fi mulate pe suprafetele pe care sunt montate. In plus, nu se necesita un efort prea mare sau costuri considerabile cu intretinerea acestora. Sunt usor de inlocuit, chiar si pe suprafete mici, astfel ca daca se deterioreaza in timp o anumita portiune, nu este necesara inlocuirea intregului covor sau linoleum.

Pentru un aspect modern al locuintei se recomanda un covor pvc, fiind disponibil in diverse culori si modele inedite care vor completa elementele din cadrul camerei sau suprafetei in care se va monta. Alegerea unui covor PVC sau a unui linoleum pentru propria casa nu va limita design-ul. Din contra, rezultatul obtinut datorita elementelor din care sunt construite aceste tipuri de pardoseli va fi cu mult peste asteptari.

Montajul unor astfel de elemente au un rol important in obtinerea rezultatului dorit, deoarece presupune o tehnica executata din partea unor profesionisti precum cei de la Floor Consulting, care isi doresc sa surprinda asteptarile clientilor prin insertiile si elementele adaugate pentru fiecare pardoseala montata. Serviciul este prezentat pe indelete pe pagina site-ului oficial: http://www.floorconsulting.ro/linoleum-covor-pvc/.

Covorul din PVC poate fi o solutie buna pentru bucatarie, baie sau hol, caci are rolul de a reduce timpul dedicat ingrijirii acestor suprafete, fiind foarte usor de curatat, iar grosimea acestuia poate asigura o mai buna izolare in comparatie cu un parchet sau o gresie. Acest tip de pardoseala este folosit din ce in ce mai mult, doarece este greu sa apara anumite probleme pe masura ce il folosesti in comparatie cu alte tipuri de pardoseala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram