Coltare extensibile living in tendintele 2017 acum pe DecoStores

24 martie 2017
Autor:
AUTHORITY

Cumva redecorezi casa si vrei sa fii in pas cu cele mai noi tendinte? Salonul Saptamana Designului de la Milano a adus cele mai spectaculoase tendinte in materie de mobilier living, coltare, canapele extensibile sau fixe, corpuri de iluminat ori design interior. In plus trebuie sa stii ca DecoStores este locul unde gasesti cele mai bune produse in materie de mobilier, corpuri iluminat si decoratiuni interioare.

Trebuie sa stii ce materiale si culori sunt favoritele anului 2017 atunci cand alegi coltare extensibile living in tendinte daca te preocupa acest aspect. Clientii solicita din ce in ce mai frecvent modelele de coltare extensibile living care imbina culorile mate cu texturile naturale.

Pielea este materialul preferat de majoritatea persoanelor cand aleg coltare extensibile living datorita faptului ca sunt mereu la moda. Pretul este intr-adevar unul mai ridicat sinu toti cei care isi doresc, isi pot permite un astfel de coltar. Culori reci precum gri nordic in contrast cu negru mat imbraca cu gust coltarele extensibile living. Astfel de coltare extensibile living sunt disponibile inclusiv pe DecoStores.

Definit de stilul nordic tradus prin austeritate si minimalism, sortimentul de coltare extensibile living Lazzio e perfect. In plus, se adapteaza cerintelor contemporane de confort prin forme ergonomice. Aici se observa interventia stilului scandinavian in designul interior, care nu mai este de mult o noutate.

In timp ce in 2016 au fost pe val coltarele extensibile living colorate, acum acestea sunt evitate. Anul curent sunt sigure doar doua principii – gri rece si decorul nordic. Capitonate sau nu, coltarele extensibile pentru living ale anului 2017 poarta o nunata deschisa de gri cu picioare din lemn masiv.

Coltare pentru un living senzational

Categoria de coltare de pe DecoStores contine un numar mare de articole ce pot fi configurate in multe moduri, coltare extensibile si fixe. Acestea raspund cu succes nevoilor de confort si relaxare pe care 2017 le are in vedere prin tendinte. Canapelele adanci cu saltele moi, in tapiterii de culoarea verde amintesc de natura si de nevoia omului de a se reconcilia cu aceasta printr-o mai buna atitudine fata de mediu.

Sortimentul de coltare Havanna in culori naturale de verde sau galben respecta intru totul aceste tendinte, aducand o pata de culoare in living. Spatioase si confortabile, aceste coltare sunt solutia ideala pentru a amenaja in mod inspirat un living pentru a deveni senzational.

DecoStores va pune la dipsozitie o gama larga de coltare pentru living extensibile si fixe. Fie ca doresti coltare in pas cu moda cat sau in stil clasic, fie ca doriti coltare living din piele sau din material textil, cu saltele inalte sau joase, DecoStores are varianta perfecta in fiecare caz.

Asadar, daca redecorezi casa si cauti canapele extensibile pentru living sau fixe, DecoStores este locul perfect unde gasesti toate modelele in toate culorile, pe toate gusturile, pentru toate buzunarele. In plus, in afara de coltare extensibile living pe DecoStores ai la dispozitie o varietate de articole uz casnic, decoratiuni interioare si mobilier.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram