Ce tip de usa de interior este potrivit pentru mine?

31 iulie 2017
Autor:
Digital Metrics

Atunci cand trebuie sa va hotarati ce tip de usa de interior sa alegeti, este important sa tineti cont de specificatii, precum si de stil. Pe piata exista multe tipuri de usi de interior din care puteti alege - usi din lemn stratificat, usi albe, usi de stejar si lemn de esenta tare, usi vopsite, usi gliasante, usi din sticla securizata – pe toate le gasiti pe Kulttur. Cititi mai departe pentru a afla ce vi se potriveste.

Usi laminate
Usile laminate sunt o alegere populara. Ele imita aspectul unei usi traditionale din lemn, dar la un pret mai accesibil. Fata modelata cu o singura bucata este disponibila pentru a crea un efect de lemn masiv sau cu un finisaj neted pentru a se potrivi in jurul schemei decorative.

Usile vopsite
Usile cu panouri vopsite sunt un model de usi interioare, superioare, cu greutate mare si ezistenta in timp. Metoda de constructie a usilor a rezistat testului timpului si ofera o usa cu beneficii suplimentare fata de alte metode de fabricare a usilor. Foloseste componente separate care sunt proiectate pentru a maximiza rezistenta si pentru a crea linii clare, ascutite, componentele individuale permit deasemenea lemnului sa contracte si sa se extinda fara a se deteriora. Se gasesc atat in stiluri traditionale, cat si contemporane, toate cu optiuni potrivite pentru a va asigura ca exista o usa potrivita pentru fiecare casa.

Usi de interior furniruite
O usa furniruita este una care are un strat subtire de lemn pe suprafata sa. In general se foloseste furnir din lemn de stejar sau din alt lemn de esenta tare. Acestea sunt populare datorita beneficiilor estetice ale unei usi din lemn masiv, dar sunt de fapt mai durabile, cu un risc mai redus de deformare si umflare si sunt si la un pret mult mai accesibil. Pe piata se gaseste gama larga de usi de interior in diferite marimi intr-o varietate de stiluri cu optiuni cu geamuri sau fara disponibile.

Cum aleg dimensiunea potrivita?
Alegerea dimensiunii potrivite pentru usile de interior este foarte importanta si ar putea determina ce tipuri de usi puteti sau nu puteti avea. De obicei, majoritatea usilor din casa dumneavoastra vor avea aceeasi dimensiune, in afara de camerele mai mici, cum ar fi o baie sau un dormitor mic. Ca atare, usile sunt disponibile in dimensiuni prestabilite. Inainte de a face cumparaturile, va recomandam sa efectuati masuratori din trei puncte de pe usa existenta deja in casa pe care doriti sa o inlocuti. Acest lucru se datoreaza faptului ca usa dumneavoastra poate a fost taiata in trecut. Dupa ce cunoasteti dimensiunile tuturor usilor existente, puteti sa va uitati la ce game / stiluri sunt disponibile pentru dumneavoastra
Rezistentele la taiere pot fi gasite pe ambalajul fiecarei usi, aceasta recomandare difera in functie de specificatie. Daca cumparati o usa prefinisata, va rugam sa retineti ca taierea va indeparta finisajul, iar finisarea ulterioara este necesara pentru a imbunatati estetica si performanta usii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram