Cauti un lampadar sau candelabre cu stil? Alege Henderson

8 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Peste 240 de modele de lampadar si-au "rezervat" un loc special in oferta magazinului online Henderson, care iti pune la dispozitie o mare varietate de obiecte de iluminat de inspiratie scandinava, modele unice si pline de originalitate care vor oferi un farmec aparte locuintei tale. Daca doresti sa-ti amenajezi living-ul intr-un stil original, site-ul de mobila si decoratiuni iti pune la dispozitie unele dintre cele mai interesante modele de corpuri de iluminat. Stilul minimalist este o varianta usor de abordat, care se va potrivi extraordinar de bine unei incaperi spatioase, dar si unor sufragerii care nu dispun de prea mult spatiu.

Daca living-ul tau nu are o suprafata foarte mare, este de preferat sa optezi pentru modele simple de lampadar, de genul celor oferite de agazinul Henderson. In acest context,  un lampadar cu cadru metalic cromat produs de firma Ideal Lux poate fi alegerea ideala pentru o sufragerie cu dimensiuni reduse.

Poti aseza acest corp de iluminat plin de rafinament langa canapea sau intr-un colt al camerei, pentru a crea astfel impresia unei incaperi spatioase. Pe langa lampadare, magazinul iti pune la dispozitie modele inedite de aplice, lustre sau plafoniere in stil minimalist, dintre care vei putea alege modelul care se potriveste preferintelor tale.

In continuare, vei putea admira doua idei de decorare a unui living, cu ajutorul unui model de lampadar in stil minimalist si, respectiv, incadrand in ansamblu o varianta eleganta de candelabre.

Modele inedite de lampadar disponibile pe Henderson

Site-ul Henderson iti ofera o serie de modele elegante de lampadar si multe alte articole destinate unei sufragerii pline de personalitate. Daca preferi stilul minimalist, poti alege canapele fixe sau coltare extensibile de pe Henderson, alaturi de care vei aseza cele mai elegante corpuri de iluminat interior.

Un model de lampadar purtand semnatura designerilor firmei Ideal Lux, disponibil pe magazinul online la pretul de 559 Ron, ar arata superb in decorul de mai sus.

Designul simplu si difuzorul din metal cromat vor accentua farmecul stilului minimalist din living-ul tau. Pentru o sufragerie mai spatioasa, poti renunta la modelele de lampadar in favoarea unor candelabre rafinate, bogat ornamentate.

Alege candelabre de vis pentru o sufragerie eleganta

Iti sunt puse la dispozitie o mare varietate de candelabre de la Henderson care te vor uimi prin frumusetea delicata a cristalelor de sticla. Firme precum MW-Light sau Ideal Lux ofera o multitudine de corpuri de iluminat rafinate, inspirate din stilul clasic de decoratiuni interioare. In plus, accentele moderne si variantele in stil minimalist de candelabre confera o nota de diversitate acestei selectii a site-ului.

Daca preferintele tale se indreapta catre obiectele de iluminat cu design modern, Henderson iti ofera posibilitatea de a gasi candelabre originale, care depasesc limitele impuse de designul clasic.

Astfel, poti opta pentru o varianta de candelabre propusa de compania MW-Light, disponibila la pretul de 2261 Ron pe magazinul online. Plin de eleganta si fara sa fie extrem de voluminos, acest model va arata superb in camera ta de zi.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram