Candelabre pendule si aplice pe site ul DecoStores

25 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

In ofertele de pe internet privind corpurile de iluminat, modelele de candelabre, pendule si aplice ocupa un loc privilegiat, cel putin daca se judeca dupa numarul brut de articole existente in aceste oferte. Printre producatorii apreciati de articole de acest tip se pot aminti Eglo, Emibig, Esto sau Nowodvorski care furnizeaza modele de candelabre albe, argintii, crem, maro sau negre. In contextul in care internetul ne pune la dispozitie mii de produse, ne va fi de mare folos o platforma de decoratiuni care promoveaza articole de calitate, selectate cu grija.

Daca ai o sufragerie spatioasa, mobilata cu gust, merita sa cauti in mediul virtual un candelabru cu design rafinat, care sa ofere o ambianta unica intregii incaperi. Prin intermediul site-ului DecoStores, publicul din Romania poate alege aproape 400 de modele elegante de candelabre cu design deosebit, la preturi adecvate pentru orice buget, cuprinse intre 48 si peste 10000 de lei. Un superb model din gama Searchlight poate fi achizitionat pentru apropape 9600 lei, iar camera ta de zi va capata un farmec special.

 

Peste 800 de modele de pendule

In jur de 860 de articole cu design inedit au fost inregistrate in oferta site-ului, iar clientii online se vor bucura de variante stilistice foarte variate. In momentul de fata, publicul din Romania are la dispozitie peste 800 de modele de pendule pe DecoStores, cu design-uri care mai de care mai elegante si care se preteaza montarii in contexte extrem de diverse. Intalnim branduri apreciate precum Eglo sau Emibig, iar liniile simple si clar definite ale acestor articole vor fi extrem de apreciate de iubitorii de decoratiuni.

Ca si in cazul ofertei de candelabre, gama pendulelor este produsa de aceleasi firme de specialitate, iar din punctul de vedere al preturilor, modelele afisate pe site se inscriu in intervalul 29 - 9300 RON.

Totusi, un criteriu mai relevant decat pretul ar putea fi popularitatea pendulelor in opinia clientilor precedenti, care dau seama de preferintele publicului din Romania.

Astfel, 2 modele se desprind din marea masa - un pendul Trend Hapton produs de Eglo realizat din cupru la pretul de 308 RON si un model Trend Loncino al aceluiasi producator din sticla, care costa putin peste 500 de lei.

Ofertele DecoStores de aplice - modele elegante, cu design deosebit

Iti place stilul vintage? Expertii in decoratiuni ai platformei au selectat pentru tine mii de articole cu design modern. In casele romanilor, vom intalni foarte des acest gen de articole destinate iluminatului interior, iar ofertele DecoStores de aplice reflecta acest lucru, cu mai mult de 1500 de modele existente in acest moment pe site. Pretul aplicelor porneste de la 39 de lei si poate ajunge pana la peste 2800 de lei, insa publicul roman prefera in general articole cu preturi cuprinse intre 150 si 300 de lei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram