Canapele pentru birou in magazinul online Henderson

1 februarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Magazinul online de mobila si accesorii home & deco Henderson ofera numeroase modele de canapele, printre care modelele de birou constituie o parte importanta. Acest aspect este oarecum in contradictie cu gusturile publicului din Romania in materie de aranjare a biroului care nu merg foarte mult dincolo de asamblarea unei rezerve serioase de scaune directoriale sau ergonomice.

Din punctul de vedere al arhitecturii site-ului Henderson, categoria de canapele de birou poate fi gasita si in mai larga categorie dedicata canapelelor, dar si in categoria larga a mobilierului de birou.

Zeci de modele de canapele de birou

Deoarece producatorii lucreaza cu intregi game de mobilier, exemplele de canapele birou se pot confunda cu mai multe modele de canapele fixe, insa acestea au modificari realizate pentru a se preta mai bine uzului la birou.

In momentul de fata, sunt comercializeaza peste treizeci de modele de canapele birou pe site-ul Henderson produse de firme cu renume in Uniunea Europeana precum Eichholtz, Modalto sau Samoa. Acestea au preturi cuprinse intre 3110 si 17820 de lei.

Totusi din punct de vedere al popularitatii, comenzile precedente releva ca publicul din Romania se orienteaza catre segmentul "middle" al ofertei acestor tipuri de canapele. De exemplu, patru din primele cinci modele ca popularitate au preturi intre 6000 si 8000 RON, tendinta care este dealtfel confirmata si cazul canapelelor de alta variatate - pentru living, fixe sau extensibile.

In cadrul magazinului online Henderson aveti posibilitatea de a explora sute de modele de canapele, in special dedicate plasarii in living. Deasemeni, in ceea ce priveste mobilierul de birou, clientii acestui magazin se pot considera norocosi sa poata gasi articole atat de multe si diverse intr-un singur loc.

Astfel, in afara de birouri si a canapelelor office, se poate gasi fotolii sau mese de conferinta, scaune (ergonomice, directoriale, de conferinta, pentru vizitatori), plus o gama extrem de larga de accesorii specifice biroului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram