Bumbacul satinat tesatura deasa si lucioasa de pe Sabaev

9 iunie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Bumbacul satinat este un material de calitate prelucrat cu finete pentru conferirea unei texturi matasoase si a unui aspect lucios, placut. Sabaev aduce in selectiile sale valuri de bumbac satinat, care sa arate deosebit, sa se simta foarte placut la atingere si astfel sa fie folosita la confectionarea lejeriilor de pat premium. Sabaev este un magazin online in care se regaseste o cantitate mare de produse de calitate si unde diversitatea este prezenta, mai ales in ceea ce priveste bumbacul satinat la metraj.

Bumbacul satinat este pentru lenjeriile de pat materialul care aduce un plus de lux si de confort. O varianta de bumbac satinat este materialul damasc satinat, care prezinta putin alte calitati si care este folosit in mai multe moduri.

Bumbacul lucios comercializat pe site-ul Sabaev - modele si particularitati

Bumbacul lucios devine astfel prin trecerea printr-un calandru (aparatul care satineaza), insa aceasta procedura nu limiteaza in niciun fel varietatea de modele. Tocmai de aceea, Sabaev doreste sa aduca in atentia vizitatorilor sai modele cat mai diversificate; bumbacul satinat se ofera la metraj in urmatoarele modele:

• Cu modele naturale (ramuri, pasari)
• Cu modele geometrice mov si gri, sau cercuri albastre, gri si negre; in dungi transversale
• Cu modele florale, roz si crem; cu trandafiri; cu trandafiri dispusi pe o banda maro si fundal alb
• Cu imprimeuri clasice pentru lenjeria de pat
• Cu inimioare; cu modele doar pe o parte
• Cu motive gemetrice minimaliste, moderne; cu puncte; cu buline
• Cu variante cromatice speciale: purpuriu pe alb sau asemanator
• Pentru copii, cu modele de printesa pe toata lungimea, de animalute sau din desene animate

Toate aceste modele sunt trasate pe acest bumbac satinat, care induce o reala placere in randul celor care folosesc patul cu aceasta lenjerie de pat, placere atat vizuala (modele multe, aspect lucios) cat si tactila (corpul se simte extraordinar de bine si de confortabil).

Valurile din bumbac satinat de la Sabaev ventileaza, ofera confort si cuprind si damascul satinat

Precum toate materialele de pe Sabaev, bumbacul satinat util lenjeriilor de pat este disponibil in valuri, in suluri, bumbacul satinat avand un metraj generos. Bumbacul in sine este un material care ventileaza, lasand aerul sa circule si umiditatea sa se disperseze, iar satinarea ii confera o textura matasoasa.

Materialul damasc satinat este o tesatura din bumbac 100% foarte rafinat, utilizat in confectionarea de lenjerii si fete de masa pentru restaurante, calandararea (satinarea) nefiind una normala, ca pentru bumbacul satinat, ci una de categorie super. Pentru ca Sabaev considera bumbacul satinat o tesatura deasa si lucioasa, ofera si varianta super a bumbacului satinat, si anume damascul satinat.

Asadar, pentru materiale care se potrivesc stilului oricarei incaperi, care au un aspect premium si o tesatura asemenea, Sabaev este sursa acestora. Lungimea materialului comercializat pe Sabaev este de 30 m, iar termenul maxim de livrare a lor este de 48 de ore.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram