Artagradinilor ro contribuie la amenajare cu ghivece de flori din materiale diverse

10 august 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online Artagradinilor ofera clientilor sai multiple modalitati de a isi amenaja spatiile interioare si exterioare cu flori, prin ghivecele de flori puse in vanzare.

Aceste ghivece sunt fabricate cu ajutorul diverselor materiale, fiecare avand un anumit efect vizual si anumite caracteristici proprii. Ghivecele de la Artagradinilor se obtin in urma unor noi modalitati de productie, cu textura si culorile rezistente la intemperii sau la alti agenti externi.

Artagradinilor ofera inclusiv posibilitati tehnologice de cel mai inalt nivel: auto-irigarea ghiveciului cu flori sau LED-uri luminoase.

Ghivecele de flori, compuse din materiale diverse si afisate pe Artagradinilor

Producatorii de ghivece isi folosesc toate cunostintele in legatura cu cat mai multe materiale, astfel incat sa dea utilitate acestora si sa le foloseasca in scopul sustinerii unui microclimat pentru flori. Astfel, s-au produs ghivece de flori din mai multe materiale; iata pentru Artagradinilor care sunt materialele ghivecelor:

• Lut – lutul este primul material folosit in confectionarea ghivecelor
• Ceramica – este un material solid si durabil, foarte folosit in amenajarile gradinilor
• Teracota – este lut ars, care usuca mai repede solul din ghiveci; de aceea, udarea florilor puse intr-un ghiveci din teracota se va face mai des
• Fibra de sticla – ghivecele din fibra de sticla sunt populare, deoarece reprezinta o varianta mai accesibila, si simuleaza argila, teracota si alte materiale naturale
• Beton – motivele gotice si elegante sunt infatisate de ghivecele din beton; pentru gradini, acestea se potrivesc foarte bine; daca floarea este un arbust de dimensiuni mai mari, atunci un ghiveci din beton este suficient de rezistent
• Metal – este un material foarte solid, care suporta finisari si efecte uimitoare
• Lemn – este vorba de lemn tratat astfel incat sa reziste cat mai mult timp la umezeala

Aceste sapte materiale se folosesc in confectionarea multor game de ghivece de flori existente pe Artagradinilor, desi mai este un material care se regaseste la un ghiveci pentru flori sau la un altul: plasticul.

Ghivecele de flori cu auto-irigare sau cu LED-uri, pe Artagradinilor

Anumite ghivece de flori de la Artagradinilor.ro sunt de tip Lechuza. Fabricat in Germania, acest tip de ghivece au un recipient cu apa din care se dozeaza zilnic o anumita cantitate pentru irigare, acest lucru facandu-se in mod automat. Gama Lechuza este rezistenta la intemperii, de asemenea, si asigura conditii optime plantelor pana la 12 saptamani!

Ghivecele cu LED au parte de o iluminare difuza, in 2 culori, conferind sistemului ghiveci - floare o alura eleganta si moderna; de obicei, acestea se plaseaza in spatiile interioare elegante, luxoase.
Toate acestea nu pot fi fabricate din materialele de mai sus, ci din plastic, singurul material care poate suporta asemenea intrebuintari.
Indiferent din ce materiale sunt confectionate ghivecele pe care Artagradinilor le comercializeaza, acestea sunt recomandate oricui doreste sa aduca flori in interior, pentru infrumusetare, sau in exterior pentru imbogatirea unui peisaj natural.

Compania Concept Garden, care detine magazinul Artagradinilor, poate fi contactata la oricare dintre numerele 0733.607.352 sau 0743.605.158.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram