Alegerea celui mai bun mobilier la comanda

17 aprilie 2015
Autor:
Content SEO

Nu este niciun secret in faptul ca mobila la comanda prezinta mult mai multe avantaje decat mobila pe care o achizitionezi direct din magazin. Evident, trebuie sa stii cum sa cauti o firma care sa se tina de promisiune, sa faca mobila asa cum iti doresti tu si sa iti ofere un termen pe care sa il respecte. Daca ai gasit asta insa, totul depinde doar de tine. Tu iti imaginezi, tu prezint viitorul proiect si tu decizi ce materiale se vor folosi.

Inainte de a mobila o camera cu mobila comanda, este bine sa tii cont de cateva detalii:

  • Stabileste cu exactitate care iti sunt nevoile reale. De regula, clientul nu stie cu exactitate ce vrea, decat in momentul in care mobila este gata si realizeaza ca nu este totul asa cum vrea. Gandeste-te la fiecare detaliu si asigura-te ca il prezinti cat mai bine. 
  • Planifica cu atentie dimensiunile mobilierului. Ai libertatea de a alege dimensiunile pe care le va avea mobilierul, asadar incearca sa le alegi in asa fel incat sa fie perfecte.
  • Ia in considerare directia in care se deschid usile dulapurilor, sau usile camerelor. S-ar putea sa neglijezi directia in care se deschid usile, ceea ce este o greseala uriasa. Analizeaza cu mare atentie camera ce urmeaza a fi mobilata si asigura-te ca ai luat in calcul absolut totul.
  • Alege doua nuante pentru mobila.De regula, daca optezi pentru mobila in doua culori, aceasta va fi mult mai placuta.
  • Inspira-te din alte modele. NU trebuie sa reinventezi roata, ci trebuie sa gasesti un model care iti place cu adevarat. Incearca sa gasesti pe internet modele care sa iti placa cu adevarat si arata poza celui care iti va face mobila.

Daca optezi pentru mobila la comanda, este bine sa te astepti la un termen de executie mai mare. Cu toate astea, termenul nu trebuie sa depaseasca 3 saptamani. De asemenea, orice piesa de mobilier trebuie sa dispuna de garantie cat mai mare .

Atunci cand primesti mobila, analizeaz-o in detaliu, in asa fel incat sa te asiguri ca nu are niciun fel de defect.

 

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram