Alege noi variante de raft living oferite de Henderson

16 ianuarie 2017
Autor:
AUTHORITY

Living-ul este locul unde petrecem clipe minunate alaturi de cei dragi, motiv pentru care ambianta lui este foarte importanta si merita sa-i acordam o atentie deosebita. Fiecare detaliu, fiecare taburet, fotoliu sau raft din camera de zi prezentat pe Henderson are o poveste de spus. O canapea comoda, cu sezut capitonat si tapitat cu materiale de calitate, se va potrivi de minune cu o etajera moderna pentru living, o comoda TV si cateva elemente decorative de efect. La acest ansamblu, poti adauga draperii in nuante pastelate si covoare cu modele geometrice abstracte, pentru a defini stilul rafinat al sufrageriei tale. Obiecte decorative speciale, amintiri din diverse calatorii sau poze cu cei dragi isi pot gasi un loc pe rafturile etajerelor de living pe care le vei include in decorul camerei de zi.

Zeci de sortimente noi de raft pentru living te asteapta online pe magazinul de mobila Henderson, din randul carora vei putea alege modelul cel mai potrivit sufrageriei tale.

Modele de raft living pentru toate gusturile, pe Henderson

Un raft living simplu dar foarte util pentru a depozita cateva carti sau obiecte decorative, se vinde la pretul de 184 Ron pe site-ul de decoratiuni. Daca sufrageria ta nu este foarte spatioasa, iti recomandam sa alegi acest model pentru un ansamblu minimalist, care sa lase loc si altor alte piese originale de mobilier.

Pe Henderson, vei putea folosi filtre de pret sau culoare si vei putea chiar sa selectezi un raft produs de Dialma Brown sau de firma Hubsch. Daca doresti decoratiuni sofisticate in living, care sa includa piese de mobila in stil vintage, iti sugeram sa optezi pentru un raft produs de compania Dialma Brown. Variante pentru in living cu linii simple si clar definite iti sunt oferite de producatori precum Dupen sau Hubsch, la preturi rezonabile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram