Häfele câștiga Aur pentru Dialock Smartphone Key la Top Hotel Star Award

10 august 2017

Dialock Smartphone Key este noua soluție destinată managementului eficient al activității din hoteluri ce transformă tradiționala cheie metalică într-o cheie fiabilă, digitală, cu ajutorul căreia utilizatorii de smartphone pot să acceseze diverse servicii direct de pe telefon.
„Cu Dialock Smartphone-Key, clasicele situații de Check-in- și Check-out se rezolvă mai rapid și mai simplu, astfel că oaspetele să nu mai piardă timp. El primește la sosire un cod digital, iar cu ajutorul aplicației mobile poate interacționa într-un mod inteligent cu camera sa de hotel și nu numai. În funcție de varianta aplicației, se pot accesa și alte servicii, cum ar fi: plăți, informații despre hotel, oferte de la bar, restaurant și wellness sau informații despre împrejurimi.

De asemenea, hotelierul poate trimite prin aplicație informații oaspetelui său despre ofertele precum Happy-Hour de la bar sau momentele în care centrul de wellness s-a eliberat. Astfel, comunicarea este mai eficientă, iar fluxul activităților este continuu, fără a genera neplăceri de nici o parte. În afara de acestea, colaborarea cu clienții poate fi mai prietenoasă și simplă, iar viitoarele rezervări se pot face direct din aplicație”, apreciază redacția Top Hotel.

Publicația Top Hotel este recunoscută pentru atenția acordată industriei hoteliere și produselor inovatoare de pe această piață. Celebrul concurs, Star Award, este competiția ce prezintă diverse categorii definitorii acestui domeniu: design, software, inovație, eficiență și în cadrul căreia fiecare companie se poate face remarcată prin oferta sa. Cele 3 premii acordate, Aur, Argint și Bronz, sunt decise cu ajutorul cititorilor revistei care își pot vota online serviciile și produsele preferate. În cadrul ediției de anul acesta, cei peste 100 de candidați s-au putut înregistra la 14 categorii competiționale, iar mediile de aur acordate au fost în număr de 15. Premierea s-a realizat în cadrul Târgului Internorga pentru Industrie Hotelieră și Gastronomie ce a avut loc în Hamburg, Germania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram